Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.06.2010, 23:10:45
Laur28's Avatar
Laur28 Laur28 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.06.2010
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Zarathustra_revenind Vezi mesajul
Nu e evidenta decat in mintea dumneavoastra. In primul rand de ce ar fi o metoda de apreciere a adevaratei religii ce spuneti dumneavoastra? Nu cumva pentru ca asa pretinde crestinismul? Cu alte cuvinte nu cumva crestinismul este religia adevarata pentru ca sustine exact dogme crestine? Asta da evidenta. :)
Tot Vechiul Testament este plin de profetii ale unor oameni care au trait in vremuri diferite, in regiuni diferite, care s-au intamplat. Multe dintre profetii se refereau la un Mesia si dintre acelea toate s-au adeverit prin persoana Mantuitorului Iisus Hristos despre care exista dovezi istorice ca a existat si nu e o inchipuire a crestinilor. Toate acele profetii sa fi fost nascociri? Putin probabil din moment ce s-au intamplat precum a fost scris. Si atunci de unde au venit, daca nu de la Dumnezeu? Si daca Dumnezeu- care e unul singur (aceasta si filosofii greci antici au conchis, cu toata paganatatea lor) le-a revelat fapte ce aveau sa se petreaca cu mii de ani in viitor, si daca tot El a spus pe muntele Taborului Acesta este Fiul Meu Cel iubit, intru Carele am binevoit,[...], de ce sa nu cred?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ateii si ateismul androneo Secte si culte 37 27.04.2012 17:02:34
ateii si iratiunea 2 flying Generalitati 5 10.01.2011 10:42:07
Ateii dorstor Umanitare 3 23.08.2008 00:05:06