Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.05.2010, 14:34:42
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Daca ai servit un apel sec la ignoranta langa un strawman creationist asa-ti trebuie!

Acum pt Jane: tu esti multumita sa crezi asemenea ineptii? Chiar crezi ca respectivii stiu toate legile fizicii/chimiei/biologiei?
Ai, pe mine nu ma [ mai ] intereseaza disputa asta cu evolutia si evolutionistii. Citesc ca fapt divers articole pe tema asta (nu intentionat, ci pentru ca absolut orice rahat din ziua de astazi e interpretat in contextul teoriei evolutiei ca si cum evolutia e adevarul absolut, inclusiv chestii care tin de psihologie. Yeah right.). Pana una alta, ca sa-mi fac bine treaba nu depind de teoria evolutiei nici un pic. Merge medicamentul x / terapia y pentru disorderul din fata mea? Da? Bine. Nu? Next. Evolutia nu are nici un rol in viziunea mea despre lume sau despre omul din fata mea, nu ma face mai eficienta sau mai putin, e pur si simplu asa o... nici nu stiu cum sa-i spun. Curent literar.

Cred si ader la tot ce scrie in Geneza, asa cum e scris acolo, cuvant cu cuvant. Orice alta teorie care sa ne explice existenta e basm din punctul meu de vedere, oricate legi ar cunoaste respectivii, oricate fosile si dovezi si argumente si experimente si tot ce mai vor ei ar avea. Pe de alta parte nici n-am nevoie sa argumenteze creationistii stiintific chestia asta, cum ca eu as avea dreptate.

I-am dat linkul lui topcat ca sa se distreze nu ca sa se incranceneze. Daca i-a iritat neuronul, too bad :)

Tags
evolutionism

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice tot-Laurentiu Dogmatica 15 11.04.2014 00:40:59
Puncte comune intre catolicism si ortodoxie PadreCory Biserica Romano-Catolica 17 12.04.2008 01:35:49