![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ti-o spun calm , chiar cu o doza de prietenie...atata cat poate genera unu ce tocmai l-ai facut prost! Cum ai putut ma sa spui asa ceva: "Iar cartile, mai bine nu ti-ai da cu parerea, sunt niste cheltuieli nu doar cu traducerea si publicarea ci si cu drepturile de autor, care vai, nu-i asa, esti suprins si indignat ca ele exista." adica de ce sa nu-mi dau ma si io cu parerea ? sunt asa prost? e asa un taram interzis pt mine? si chiar daca as fi prost , tu vorbesti de funie in casa spanzuratului, adica il faci pe un prost "Prost" ?unde e ma dragostea aia crestina de aproapele? o faci elegant cu duhul blandetzii si atunci te zugravesti si ca un personaj pozitiv ... nu stiam de unde provine articolul caci l-am primit pe email ca pe un forward... dar pt tine ma nea aline am facut cercetari si am gasit poza actului Original in discutie: http://rafaeludriste.blogspot.com/20...i-trustul.html am postat acest subiect caci ,desi sunt nume sonore in lumea noastra Ortodoxa ,mai ales in comentarii, chestiunea e in continuare F delicata si spinoasa! fiecare are un punct de vedere F solid argumentat... voiam sa stiu daca cineva e mai aproape de focul acestui conflict(daca el este un conflict) care sa ne edifice in vreun fel ! Doamne ajuta! si sa auzim de bine ma nea alin, smile ,life is wonderful! iertare pt titlu ...l-am scris la manie! acu nu-l mai sterg ; oricum e a suta parte din rautatile pe care mi le-ai scris tu!:)
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfanta Cruce pe jos, intre semiluna si steaua lui David, intr-o biserica ortodoxa | delia31 | Biserica Ortodoxa Romana | 8 | 06.11.2012 12:09:35 |
Cine vrea sa aiva arsa cartea pacatelor: Cartea lui Iosif tamplarul | spre_rasarit | Generalitati | 1 | 29.12.2011 13:04:00 |
Diferenta dogmatica si liturgica intre Liturghia ortodoxa, catolica, protestanta si neoprotestanta | suharau | Intrebari utilizatori | 2 | 07.12.2011 19:28:07 |
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic | oana_dinisoni | Biserica Romano-Catolica | 34 | 21.04.2011 00:18:17 |
casatorie intre o ortodoxa si un evanghelist | o copila | Generalitati | 60 | 08.01.2011 15:41:29 |
|