Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.05.2010, 12:09:27
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucristian Vezi mesajul
Intr-un final am aflat ca fiul meu se afla undeva la Timisoara. De la arhiepiscopia Timisoarei mi s-a reprosat in primul rind de ce nu-mi caut fiul "la Biserica Catolica", iar dupa cca 3 zile mi s-a confermat ca e la ei. Nu stiu exact unde dar cel putin stiu zona unde se afla.
Oricum am ramas cu amar in suflet ca un inalt prelat nu pierde ocazia a intepa un parinte in situatia mea pentru simplul motiv ca sint catolic. Nu cred ca in fata lui Dumnezeu pentru a fi mintuiti se cere sa fi Ortodox sau Catolic sau de alta religie. Dumnezeu dupa umila mea parere va mintui pe cei care au iubit aproapele prin FAPTE si indiferent de religie. Eu cred ca si un Budist care a facut numai bine in viata paminteana, Dumnezeu il va mintui. Pentru ca la Dumnezeu eu personal nu cred ca exista religii. NU Dumnezeu a facut Ortodoxi sau Catolici sau celelate religii. Totul e facut de ambitia si orgoliul uman. Eu am crescut in religia catolica, insa nu cred ca e conditia esentiala ca sa ma mintuiesc. E clar ca fiul meu acolo unde este nu e vazut ca o persoana care vrea sa se calugareasca, ci e vazut ca un convertit de la catolicism, ca un trofeu. Impreia asta mi-a dat-o prelatul cu care am discutat.
Oricum sper ca fiul meu acolo unde-i sa creasca in credinta fata de Dumnezeu si nu in dorinta de superioritate religioasa. Multumesc tuturor celor care au incercat sa ma ajute si Dumnezeu sa va intareasca in credinta.
Cautati si veti afla! nu?
Ma bucur ca l-ati gasit in ce Mitropolie este!
Daca spuneti ca este intr-o Manastire langa Timisoara, ma gandesc sa sunati la Manastirea PARTOS! Adresa: sat Partoș, com. Banloc, jud. Timiș
Acces rutier
: DN 59 Timișoara - Moravița, DN 59B Deta - Banloc, DJ 184 Banloc - Partoș. Se află la 57,5 km de Timișoara și 14 km de Deta.
Pt ca este cea mai renumita Manastire din Judet! Acum poate sa nu fie acolo! Incercati totusi!

Apoi uitati o lista a Manastirilor din Judetul TIMIS:

MANASTIRE SILVIU
Situat(a) in (strada) Hebe, Nr. 1
Telefon: 0256 / 625824
Cod Postal: 300481
Judet: Timis

MANASTIREA CUVIOASA PARASCHIVA SEDIU
Situat(a) in (strada) Sat Dobresti, Nr. 117
Telefon: 0256 / 505816
Cod Postal: 307021

MANASTIREA IZVORUL MIRON
Situat(a) in (strada) Sat Romanesti
Telefon: 0256 / 506374
Cod Postal: 307416

MANASTIREA TIMISENI
Situat(a) in (strada) Necunoscuta
Telefon: 0256 / 566502
Cod Postal: 307395

MANASTIREANU STEFAN
Situat(a) in (strada) Novac Traian, Nr. 7
Telefon: 0256 / 615845
Cod Postal: 300673

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce a disparut reincarnarea din Biblie? wassabi Generalitati 82 10.07.2015 11:58:43