Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.05.2010, 11:06:27
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucristian Vezi mesajul
Eu binecuvintarea o dau dar nu stiu unde...
Pai cred ca puteti sa considerati ca ati facut-o deja..

Dati si un mesaj la Antoni0 pe forum, eventual si pe email, si explicatii ca sunteti de acord cu decizia lui doar sa va spuna la ce manastire merge si daca (nu) doreste sa fie vizitat si ca ar fi normal din respect pentru familia care l-a crescut atata vreme sa faca asta, pentru ca cei care nu-si respecta parintii nici nu au binecuvantarea lui Dumnezeu.
In cazul cand mai intra.

Asta daca considerati ca nu aveti nimic sa va reprosati in comportamentul fata de el vizavi de decizia pe care ati luat-o..

Last edited by AlinB; 05.05.2010 at 11:11:34.
Reply With Quote
Vechi 05.05.2010, 13:38:52
ucristian ucristian is offline
Member

Data înregistrării: 04.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai cred ca puteti sa considerati ca ati facut-o deja..

Dati si un mesaj la Antoni0 pe forum, eventual si pe email, si explicatii ca sunteti de acord cu decizia lui doar sa va spuna la ce manastire merge si daca (nu) doreste sa fie vizitat si ca ar fi normal din respect pentru familia care l-a crescut atata vreme sa faca asta, pentru ca cei care nu-si respecta parintii nici nu au binecuvantarea lui Dumnezeu.
In cazul cand mai intra.

Asta daca considerati ca nu aveti nimic sa va reprosati in comportamentul fata de el vizavi de decizia pe care ati luat-o..
O binecuvintare nu cred ca se poate da prin intermediul unui forum, nu credeti?
Un parinte mereu are de a-si reprosa ca nu a facut indeajuns pentru copiii sai.
Reply With Quote
Vechi 05.05.2010, 14:06:00
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucristian Vezi mesajul
O binecuvintare nu cred ca se poate da prin intermediul unui forum, nu credeti?
Un parinte mereu are de a-si reprosa ca nu a facut indeajuns pentru copiii sai.
Intentia conteaza, important este ca suntei de acord cu alegerea lui, chiar si daca nu apucati sa i-o spuneti niciodata.

Ar fi fost bine ca plecarea asta sa nu se faca printr-o ruptura atat de radicala, poate a avut motive - certuri, faptul ca stia ca dezaprobati credinta lui, monahismul si intentionati sa-l aduceti inapoi, etc.

Daca dpdv legal inca mai aveti drepturi asupra lui s-ar putea sa-i fie teama sa uzati de ele si sa-l faceti sa-si schimbe sau sa-si amane decizia..

Astfel de hotarari nu sunt usoare, s-ar putea sa o fi facut dupa un lung zbucium interior, agitatie sociala si familiala si numai la modul asta a reusit sa o duca la capat.

Nu cred ca la un moment dat nu se va gandi sa ia legatura cu dvs. in mod sigur si duhovnicul il va sfatui sa faca asta.

Renuntati insa la ideea ca isi va termina liceul, ca va mai sta un an acasa, etc.
Reply With Quote
Vechi 05.05.2010, 14:17:09
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Cautați Mănăstirea Sf. Ioan Maximovici la Copaceana (nu știu ce județ e, Vaslui poate) . Cred că acolo s-a dus!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce a disparut reincarnarea din Biblie? wassabi Generalitati 82 10.07.2015 11:58:43