Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.04.2010, 19:47:12
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Nu sunt purtatorul de cuvant al nimanui.
Atunci banuiesc ca imi dai voie sa ma exprim...asa prost, mai bine, sau mai putin bine..in legatura cu credinta mea, si cu ceea ce am inteles eu pana acum, e bun asa?
Citat:
Andrusca, inainte de a intra pe acest forum aveam o parere mai buna despre ortodoxie.
Chiar aveai?

Ce ai avea sa reprosezi ortodocsilor prezenti pe acest forum, mai exact...care dintre patimile de care incercati sa vndecati societatea, care va intristeaza in general, si va motiveaza sa reincrestinati pe unii crestini ortodocsi?
Citat:
Am avut destule experiente de genul expuse de tine, mai sus. Nu stiu cine nu le are. Iar greseli (inclusiv in intelegerea Sfintei Scripturi) cred ca fac destul de des (de unele poate nici nu sunt constient).

Cred ca nu am spus nimic cu asta. Ce vroiai de fapt sa afli? Formuleaza o intrebare mai directa.
Cu totii cred ca gresim in viata asta, insa eu faceam referire mai exact la cultul tau, sau daca nu la el, atunci la Protestantism, sau la cultele NP in ansamblul lor, o opinie sincera si formulata in interiorul cultului, despre erorile celorlalti, dar si ale voastre...deci in sensul de lupta cu erezia, cu erorile umane, greseli in interpretare, eretici, inselati de cel rau, de protejare si pastrare a Adevarului de inselare.

Dupa cum am vazut, toti cei din alte denominatiuni, prezenti pe acest forum ortodox...stiu cu lux de amanunte ce greseli a facut Biserica Catolica, ce greseli a facut si face Biserica Ortodoxa, si care e starea de pacatosenie a romanilor...si de aceea banuiesc ca tot la fel de informati sunt si in legatura cu trecutul/arhiva propriului cult, sau istorii in general.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Definitie topcat Generalitati 9 28.09.2008 10:41:01
O definitie a singuratatii Ioan_Ciobota Generalitati 14 28.11.2007 09:03:32