Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.04.2010, 20:14:54
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuit Vezi mesajul
Ce bărbat ești tu, Radu!

Puternic, viteaz, drept, ai o coroană nevăzuta pe frunte și, debarasându-te de milă, îi croiești în sens metaforic și concret pe toți cei ce nu sunt pe calea cea bună.

Ești cea mai înaltă și mai sugestivă reprezentare a unui creștin!
........................................

Aaaa, am uitat. Având atâtea calităti îți trecem cu vederea faptul că ai fost un pic cam neatent când ai citit Sfânta Scriptură.
Știi, în Ioan(2 cu 15) nu prea scrie pe câți oameni i-a lovit Iisus cu biciul.

Scrie doar că:
1. Iisus și-a făcut un bici din ștreanguri.
2. Iisus i-a scos pe toți afară din Templu.
3. Iisus a scos oile și boii afară din Templu.
4. Iisus a răsturnat mesele schimbătorilor de bani.
5. Iisus a vărsat banii schimbătorilor de bani.

Unii cercetători ai Bibliei cred că Iisus a săvârșit acestea pocnind din bici, fără să lovească pe nimeni.
Alții cred că a lovit doar oile și boii.
Alții cred că a lovit în dreapta și în stânga tot ce avea suflare.

Biblia nu ne spune. Tot ce ai scris în postarea de mai sus e bazat pe o PROBABILITATE. Postarea spune mai multe lucruri despre tine decât despre Iisus.

P.S. Dar nu-i nimic, chiar dacă nu e creștinește să lovești pe cineva cu biciul, fii bărbat adevărat până la capăt! Vezi că doamna Zori de Zi nu și-a cerut scuze publice de la tine. E timpul să dai un exemplu: croiește-o cu biciul! Stau și eu cuminte la rând să o iau pe coajă.
Nu raspund ironiei si vorbelor tale in deradere, cu aceeasi moneda ! se vede ca esti amagit si cuprins de preainselatorul !
Insa ceea ce mi se pare nostim si hazliu e modul negustoresc-functionaresc in care faci analiza versetelor biblice,aproape pe variante logice...
Tin sa-ti reamintesc,ca sa tii bine minte cat ai trai : Nicolae Steinhardt zicea,ca si logica si contabilitatea prea multa vine de la preainselatorul !!!
In final, eu iti doresc sa te aduca Domnul pe calea cea buna si sa te scape de povara preainselatorului,de povara deraderii si a ironiei dracesti !
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Venirea lui Mesia (Isus Cristos) Alin27 Din Noul Testament 23 23.12.2010 17:25:14
Frica si indoiala lui Cristos !(marcu 14,33-36) Radu32 Din Noul Testament 15 03.12.2010 10:43:03
Mos Craciun sau Isus Cristos? Ioan_Ciobota Generalitati 2 27.12.2007 00:16:57
Hristos sau Cristos ? irina4m Generalitati 14 04.12.2007 16:33:53