Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.03.2010, 13:08:21
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Cu toate acestea nu sunt de acord ca vrajmasii nostri nevazuti sunt mai puternici ca noi... Ei au intr-adevar mare putere, insa sunt limitati in a ne lupta numai la nivelul gandului. Atat. Ei doar ne sfatuiesc sa facem relele, noi suntem cei care le comitem.
Da, diavolul lucrează la nivelul sugestiei. Totuși, fără ajutorul harului lui Dumnezeu, îi este imposibil omului să nu păcătuiască.

Dealtfel:
Citat:
ne este de ajuns sa avem credinta, vointa si curaj.
Aici faceți o enumerare a câtorva din darurile Lui. El este Cel care ne dă "și voința, și putința". Atunci când mă rog ca să Îl chem, spunând "Împărate Ceresc, Mângâietorule (...) vino", El deja era la lucru în mine: El mi-a dat ideea de a mă ruga și El îmi dă voința de a-L urma.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Lista parohiilor din Mitropolia Ortodoxa Romana pentru Germania, Europa Centrala si de Nord valinu Intrebari utilizatori 0 25.04.2011 00:04:56
Dependența de internet și hipersexualitatea , pe lista bolilor mintale ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 6 22.03.2010 16:36:44
O alta lista cu pacate, din Filocalie Florin-Ionut Pocainta 219 12.08.2009 15:56:35
epilepsia: o boala obisnuita sau o boala demonica? pacifistul Generalitati 4 18.05.2008 21:24:49