Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.03.2010, 21:05:22
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de luminita- Vezi mesajul
invidia(sunt geloasa uneori pe ceilalti)si putin mania adica ma supar repede si imi trece greu
Am inteles , caci sunt boli generale , grave ce ne afecteaza pe majoritatea , dar sa facem distinctia clara intre INVIDIE si GELOZIE , caci GELOZIA e o patima foarte grava ce afecteaza serios relatia in casnicie , deci nu pot fi gelos pe un coleg ca are ceva ce nu am eu , sau pe un prieten mai instarit ca mine , aici manifestandu-se doar INVIDIA . Mania e o patima ce rezulta din prea multa mandrie , dintr-o iubire de sine iesita din comun, iar faptul ca supararea , mania iti trece greu e semn al netratarii la timp al cauzelor ce au dus la accentuarea bolii in sine , caci si aici avem mai multe faze . . . !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Lista parohiilor din Mitropolia Ortodoxa Romana pentru Germania, Europa Centrala si de Nord valinu Intrebari utilizatori 0 25.04.2011 00:04:56
Dependența de internet și hipersexualitatea , pe lista bolilor mintale ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 6 22.03.2010 16:36:44
O alta lista cu pacate, din Filocalie Florin-Ionut Pocainta 219 12.08.2009 15:56:35
epilepsia: o boala obisnuita sau o boala demonica? pacifistul Generalitati 4 18.05.2008 21:24:49