Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.03.2010, 17:57:18
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
S-a spus doar, ca exista posibilitatea de a sta mai la o parte, fara a atinge cele sfinte.
Dar nu inteleg care e rostul de a sta mai la o parte. Adica sunt locuri mai putin sfinte in biserica? Ai impresia ca atunci cand preotul se roaga in altar sa vina Sf Duh peste Cinstitele Daruri si peste poporul care sta inainte, Sf Duh merge numai in anumite parti ale bisericii, dar nu in altele, si numai asupra anumitor oameni, si in special nu asupra unor anumite femei aflate in anumite perioade ale fertilitatii lor. Sau care e logica? Si apoi ce este mai sfant, prezenta Sf Duh sau o icoana pe care o atingi?

Citat:
Dar, daca ni se spune sa nu mergem in acea duminica la biserica, noi vrem cu tot dinadinsul sa merge.;
Eu vreau sa merg cu tot dinadinsul, si merg, in fiecare duminica la biserica, nu conteaza daca ploua, ninge, e ger, e foarte soare sau foarte cald.

Citat:
daca ni se da voie sa mergem, dar sa nu atingem cele sfinte, noi vrem sa le si atingem.
Pai daca tot vii de ce sa nu te comporti normal in biserica? Si la noi normalitatea inseamna si sa saruti icoanele.

Citat:
Vezi in ce consta neascultarea? In permanenta cracnire a noastra.
Eu cred ca neascultarea consta in a neasculta una dintre cele 10 porunci pe un motiv arbitrar. Cele 10 porunci sunt chiar cuvantul lui Dumnezeu revelat, nimic altceva.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum sa procedez cu ai mei ca ei sa-L primeasca pe Domnul? teodoraianys Generalitati 4 04.04.2012 23:55:18