Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.02.2010, 22:14:45
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de amarius Vezi mesajul
Eu stiu ca credinta in Isus Mantuitorul ne mantuie. Bunica ta sunt sigur ca are aceasta credinta dupa cum ai scris. Si stiu ca si greco-catolici au aceiasi credinta in Isus, ca Fiu al Lui D-zeu, nascut din fecioara, in Beltleem,... care a implinit proorociile V.T.
Credinta este aceiasi.Dar pentru mantuire nu ajunge credinta noastra,caci suntem slabi.Ne trebuie neaparat harul lui Dumnezeu.Mai ales cand suntem batarni,trebuie sa fim pregatiti sa iesim intr-o stare de adanca pocainta din aceasta lume,caci ne asteapta Judecata.Doar Ortodoxia a pastrat izvoarele de har si invataturile despre pocainta nestribite,
De aceea,daca noi am zice:'treaca de la noi,ce daca e catolica(greco) ',totusi nu stim daca va avea suficienta putere sa se curete,fara ajutorul haruui din sfanta Impartasanie.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta Ioana-Andreea Secte si culte 77 16.11.2013 22:42:56
Mantuirea Tartaruga Dogmatica 413 11.09.2012 03:18:26
Mantuirea danyel Despre Biserica Ortodoxa in general 1 24.12.2006 22:39:15