Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2010, 21:39:04
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sisu Vezi mesajul
Conform apocalipsei, dupa ziua harmagedonului, satan si ingerii lui vor fi invinsi si intemnitati pe o perioada de "1000 de ani" timp in care cei inviati si cei care au supravietuit vor fi "judecati".Omenirea va trai sub conducerea lui isus si a alesilor sai (144000).Dupa aceasta perioada (care sincer nu cred ca va fi doar 1000 ani) satan si cei care nu accepta sa se supuna autoritatii divine vor fi distrusi definitiv iar guvernarea lui Isus va inceta si lumea va trai cu Dumnezeu pentru totdeauna.Va reveni la ceea ce Dumnezeu a creat in Facerea, un paradis terestru.

Pai asta-i revista care o difuzam noi !

Si ce ar trebui sa fac, ma rog?

p.s.
la ce-ti ajuta ironiile?

Imi pare rau daca tot ceea ce scriu eu ti se pare ironic. Nu sunt ironica, iar tot ce spun, o spun din inima, fiindca sectantii cu speculatiile si interpretarile lor "moderne" mi-au rapit pe cineva foarte drag...
Incerc sa inteleg, de ce cautati altceva, cand Dumnezeu este doar UNUL, de ce vreti ceva mai "modern" cand Dumnezeu este acelasi dintotdeauna (si El nu va deveni niciodata "modern", cum Il vreti voi), de ce schimbati sensul Biblic, cand Dumnezeu ne spune clar sa nu o facem...
Si apropo': de ce crezi ca Imparatia lui Dumnezeu va fi un paradis "terestru"?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iehova e numele din Biblie cocacoc Generalitati 22 26.04.2014 09:50:06
Un nor de martori Mihnea Dragomir Dogmatica 2 29.12.2011 17:19:04
Edward Maya,singurul roman care a castigat un premiu Billboard Daniel_7 Generalitati 17 20.06.2011 20:10:18
Martorii lui Iehova si religia lor assiris Generalitati 25 10.03.2011 21:09:21
Si-a castigat in instanta dreptul de a muri ! cristiboss56 Eutanasia 25 02.03.2011 14:12:43