Citat:
În prealabil postat de sisu
Conform apocalipsei, dupa ziua harmagedonului, satan si ingerii lui vor fi invinsi si intemnitati pe o perioada de "1000 de ani" timp in care cei inviati si cei care au supravietuit vor fi "judecati".Omenirea va trai sub conducerea lui isus si a alesilor sai (144000).Dupa aceasta perioada (care sincer nu cred ca va fi doar 1000 ani) satan si cei care nu accepta sa se supuna autoritatii divine vor fi distrusi definitiv iar guvernarea lui Isus va inceta si lumea va trai cu Dumnezeu pentru totdeauna.Va reveni la ceea ce Dumnezeu a creat in Facerea, un paradis terestru.
Pai asta-i revista care o difuzam noi !
Si ce ar trebui sa fac, ma rog?
p.s.
la ce-ti ajuta ironiile?
|
Imi pare rau daca tot ceea ce scriu eu ti se pare ironic. Nu sunt ironica, iar tot ce spun, o spun din inima, fiindca sectantii cu speculatiile si interpretarile lor "moderne" mi-au rapit pe cineva foarte drag...
Incerc sa inteleg, de ce cautati altceva, cand Dumnezeu este doar UNUL, de ce vreti ceva mai "modern" cand Dumnezeu este acelasi dintotdeauna (si El nu va deveni niciodata "modern", cum Il vreti voi), de ce schimbati sensul Biblic, cand Dumnezeu ne spune clar sa nu o facem...
Si apropo': de ce crezi ca Imparatia lui Dumnezeu va fi un paradis "terestru"?