![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi pare rau daca tot ceea ce scriu eu ti se pare ironic. Nu sunt ironica, iar tot ce spun, o spun din inima, fiindca sectantii cu speculatiile si interpretarile lor "moderne" mi-au rapit pe cineva foarte drag... Incerc sa inteleg, de ce cautati altceva, cand Dumnezeu este doar UNUL, de ce vreti ceva mai "modern" cand Dumnezeu este acelasi dintotdeauna (si El nu va deveni niciodata "modern", cum Il vreti voi), de ce schimbati sensul Biblic, cand Dumnezeu ne spune clar sa nu o facem... Si apropo': de ce crezi ca Imparatia lui Dumnezeu va fi un paradis "terestru"?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Asta este crucea pe care mi-a dat-o Dumnezeu sa o duc...
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare rau, dar care ,,sectantii,,? si cum adica l-au rapit, vrei a spune prostit?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, l-au prostit, la asta ma refeream. Cu toate ca nici ei nu sunt vinovati, pentru ca la randul lor au fost prostiti de altii. Si ma refeream la penticostali, cu toate ca toate sectele au strategia lor proprie de a atrage pacatosii...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vreau ceva mai "modern" ci vreau ceva mai "corect" si care sa pot intelege.Daca te-ai nascut s traiesti intr-un mediu ortodox nu inseamna ca este religia perfecta (de fapt nici nu exista religia perfecta; asta este o inventie umana si cum omul este imperfect...) Nu poti sa-i condamni pe musulmani, pe budhisti sau pe altii. Asa este , Dumnezeu este UNUL dar drumul catre el poate fi diferit.Asta nu inseamna ca a umbla la cravata si a distribui reviste si a te ruga inainte de masa si a participa la reuniuni este drumul corect.Conteaza partea spirituala. Mat 6 :10 Vie împărăția Ta; facă-se voia Ta, precum în cer și pe pământ. Psa 37 :29 Iar drepții vor moșteni pământul și vor locui în veacul veacului pe el. |
|
||||
|
||||
![]()
Mat 6 :10 Vie împărăția Ta; facă-se voia Ta, precum în cer și pe pământ.
Psa 37 :29 Iar drepții vor moșteni pământul și vor locui în veacul veacului pe el.[/quote] Da,dar e inventata de Hristos.A voastra de cine e inventata si dupa cate secole?Mai bine citeste dovezile din Biserica primara,nu te mai lua dupa pastori,ca va manipuleaza. Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Banuiesc dar asta este problema lor!
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai aici se vede cum ati ramas la litera,nu simtiti nimic cand ei vb asa despre El.
Oamenii se rugau si apostolilor,ca doar ii vindecau.Tot idolatrie era?"Cine nu va primeste pe Voi,pe Mine nu ma primeste". Citat:
|
||||
|
||||
![]()
idolatrie este sa nu ai icoane cu Hristos,dar sa ai poze cu tine si familia si altii.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iehova e numele din Biblie | cocacoc | Generalitati | 22 | 26.04.2014 09:50:06 |
Un nor de martori | Mihnea Dragomir | Dogmatica | 2 | 29.12.2011 17:19:04 |
Edward Maya,singurul roman care a castigat un premiu Billboard | Daniel_7 | Generalitati | 17 | 20.06.2011 20:10:18 |
Martorii lui Iehova si religia lor | assiris | Generalitati | 25 | 10.03.2011 21:09:21 |
Si-a castigat in instanta dreptul de a muri ! | cristiboss56 | Eutanasia | 25 | 02.03.2011 14:12:43 |
|