Jenica, sa stii ca eu cand vorbesc de dragoste (de altfel am vorbit mai putin aici de asta) ca motiv pentru a incerca sa ne apropiem de ceilalti cat se poate, vorbesc pentru ca traiesc printre catolici si protestanti, am persoane dragi, foarte dragi, acum si in familie (prin casatoria mea si a altora - sotul meu este ortodox dar toata familia lui este catolica) in randul lor si chiar imi pasa de ei.
Este altceva cand stai intr-o tara majoritar ortodoxa sau cand stai in occident dar poate nu te intalnesti decat cu alti ortodocsi.
La inceput in marele meu entuziasm am postat pe acest forum motivele pentru care nu imi place antiecumenismul. Am sa vad daca se potriveste sa le repostez. Este un subiect pe care il am la inima; de aceea tot incerc sa ma las de el, ca sa nu ma supar degeaba.
Asta o spun pentru ca uneori sunt acuzata ca vin aici sa va destabilizez sau sa fac nu stiu ce propaganda.