Citat:
În prealabil postat de Brielle
Mda...sigur se pot manipula masele si deasemeni se pot provoca isterii de masa folosindu-te de credinta multora...Nu uita ca aproape un miliard de oameni sunt islamisti pe acest pamant si nu uita cat de scindati sunt...Sauditii au modificat chiar traducerile coranului in anumite scopuri...Ce vedem noi la tv e una si realitatea e alta...sunitii ii lichideaza pe shiiti pentru ca se roaga la sfinti si nu direct la Dumnezeu, altii aplica pedeapsa cu moartea desi in coran e interzis sa ucizi...clar...folosesc credinta pentru a-si mentine puterea in stat...dar nu cred ca au ceva de-aface cu credinta adevarata...in rest ma prefac si ma bucur si-ti multumesc pentru ca ai citit macar ultima propozitie pe de-a-intregul! :)
Pe Dumnezeu si Credinta ii vei descoperi candva singur ...sper sa nu fie o aterizare fortata cum a fost la mine ! :)
|
Am citit totul pe dea intregul, si vad ca esti informata in privinta islamului, acuma zi si tu nu ar fi mai bine daca nu ar if religie acolo? toata suferinta lor vine din religie, intradevar ea poate fi si benigna, dar e o forta care oricand se paote traforma in ceva monstruos, cum sa intamplat cu islam in ultimele decenii, si cum se paote intampla si cu crestinismul, Motivul pentru care islamul a devenit asa de habotnic in ultimele deceni e din cazua arabiei saudite care datorita petrolului a devenit foarte bogata si a influentat restul lumii islamice in daor cateva decenii. In arabia saudita e Wahabi Islam, un islam faorte fundemtalist si rau, care nu se gasea in alta parte, restul tarilor din zona erau foarte moderate. Dar iata ca acum , fiindca sutn de aceasi religie ai reusit sa corupa totul in jurl lor si acuma islamul e o forta teribila ce sa-r putea sa explodeze curand. Cum america si crestinii sai nebuni e foarte puternica asa ar ptuea sa influenteze si romania si crestinii de la noi sa ajunga la fel de nebuni, lucru ce nu sar intampla daca am fi toti atei, am fi imuni la aberatiile lor.
Deja vedem peste tot creationism, anti-avort si anti-gay, lucruri care nu exista la noi pana curand si au fost luate de la americani.
Traiesti mai bine si esti mai fericita de cand ai devenit credinciosa? ai mai multi prieteni si te intelegi mai bine cu lumea, ti s-au deschis noi orizonturi si vrei brus sa stii mai mult? Sau mai degraba incepri sa descoperi tot mai mutle lucruri depsre tine care urasti pentru ca asa spune biserica, si ca lumea e plina oamenii rai si pacatosi si ca toate probelme lumii vin de la necredinciosi si ca omul e raul si nu trebuie sal iubesti, ci numai dumnezeu etc?