![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga surioara, le rasucecesti ce le rasucesti si cum faci tot reusesti sa te indreptatesti...eu nu am corectat pe nimeni asa cum mi-a venit mie pe scoarta(sic!) - a se constata smerenia si eleganta limbajului dvs!
Ci doar am facut referire la atentionarile care au la baza Biblia si scrierile sfintilor parinti. Apoi dvs.sunteti atat de smerita ca nu puteti accepta ca ati avea ceva de invatat de la cineva, sau ca altul ar putea incheia conversatia- desigur din smerenie...!!! Atunci nu mai avem de ce sa ne atentionam unii pe altii cand gresim, pt.ca toti le stim pe toate si ne aflam aici pe forum pt.discutii dragalase despre..."Flori, fete, filme, sau baieti...!" si de ce sa credem ca putem invata ceva de la altii ca doar aceia mustra si atentioneaza din mandrie! Bravo surioara ..esti profunda! Tonalitatea pt care mi-as cere iertare este aceea ca am avut de spus ceva taios, care trebuia spus, desi lucrul acesta nu-mi provoca bucurie - desigur din mandrie! Pace tie!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Viitorul meu sot si prietena mea | eudiana | Nunta | 67 | 11.06.2011 02:33:24 |
prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 10:35:27 |
prietena mea nu este fecioara | livadarufelix | Nunta | 184 | 11.08.2010 20:47:30 |
ajutati-ma, sa ajut o prietena! | maria_aura | Secte si culte | 37 | 12.03.2010 20:26:33 |
|