Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.10.2009, 15:17:55
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Draga surioara, le rasucecesti ce le rasucesti si cum faci tot reusesti sa te indreptatesti...eu nu am corectat pe nimeni asa cum mi-a venit mie pe scoarta(sic!) - a se constata smerenia si eleganta limbajului dvs!
Ci doar am facut referire la atentionarile care au la baza Biblia si scrierile sfintilor parinti.
Apoi dvs.sunteti atat de smerita ca nu puteti accepta ca ati avea ceva de invatat de la cineva, sau ca altul ar putea incheia conversatia- desigur din smerenie...!!!
Atunci nu mai avem de ce sa ne atentionam unii pe altii cand gresim, pt.ca toti le stim pe toate si ne aflam aici pe forum pt.discutii dragalase despre..."Flori, fete, filme, sau baieti...!" si de ce sa credem ca putem invata ceva de la altii ca doar aceia mustra si atentioneaza din mandrie!
Bravo surioara ..esti profunda!
Tonalitatea pt care mi-as cere iertare este aceea ca am avut de spus ceva taios, care trebuia spus, desi lucrul acesta nu-mi provoca bucurie - desigur din mandrie!
Pace tie!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Viitorul meu sot si prietena mea eudiana Nunta 67 11.06.2011 02:33:24
prietena penticostala ionell Generalitati 26 17.11.2010 10:35:27
prietena mea nu este fecioara livadarufelix Nunta 184 11.08.2010 20:47:30
ajutati-ma, sa ajut o prietena! maria_aura Secte si culte 37 12.03.2010 20:26:33