Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.10.2009, 17:58:00
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
" Cotrentelor, lasati paharul si treceti la citit Psaltirea daca vreti sa va mantuiti!!!! Sa ma iertati pe mine pacatoasa!" ...

:D

Da, nici mie nu imi place chestia asta cu exagerarea smereniei incat seamna a mandrie.
Adica daca esti pacatos, bine, toata lumea este intr-un fel sau altfel, poate tu chiar esti mai putin decat altii, sau poate mai mult, da' de ce trebuie sa iti scoti pacatosenia in evidenta? Lasa-l pe Dumnezeu sa te bage in talpa iadului daca vrea, nu te baga singur.

Si apoi lucrurile pot fi spuse in asa fel incat sa nu jignesti pe nimeni, chiar daca nu esti de acord cu o anumita parere. Cred ca daca te exprimi politicos si cu respect fata de persoana cu care comunici poti sa elimini cererea de iertare la fiecare doua propozitii. Ca nu vrei sa te abtii de la jigniri si atacuri ad hominem, asta-i alta treaba, si cred ca o iertare smerita aruncata la sfarsit nu face mare diferenta, mai bine lasi ipocrizia si nu o mai spui.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Viitorul meu sot si prietena mea eudiana Nunta 67 11.06.2011 02:33:24
prietena penticostala ionell Generalitati 26 17.11.2010 10:35:27
prietena mea nu este fecioara livadarufelix Nunta 184 11.08.2010 20:47:30
ajutati-ma, sa ajut o prietena! maria_aura Secte si culte 37 12.03.2010 20:26:33