Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Preotul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.10.2009, 16:42:51
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Bravo sora, ai exemple meritorii si intaritoare, stimulante. O singura intrebare am vizind prima preoteasa si si in general pt. toate femeile care se sfirsesc de dorul lui Hristos : cum fac de au numai 2 copii ? Si aici pe forum f. putine sunt surorile care au 4 copii. Restul cred ca au facut aritmetica ,,interventionala" cu D.zeu si au negociat de la egal la egal (pt. ca aparent nu fac anumite porunci )numarul de membrii ai familiei .Iar sotii ,ca si capete de familie si raspunzatori de toate din ea(dupa cum arata sf.ap. Pavel in Cor.I)patroneaza si binecuvinteaza situatia. Nu discutam ,de comun acord, situatiile naturale binecuvintate(incetarea vietii intime si nerodirea naturala a sotiei)
Dar cu aceasta exceptie exemplele sunt deosebit de stimulante,de incurajatoare si nascatoare de dorinta de a face si noi,oile, precum face pastorul nostru !
Iertare Zaharia_2009, dar de ce judeci oamenii atat de subiectiv...tu stii ca sunt femei care dupa primul copil, din cauza complicatiilor nu il mai pot avea nici macar pe al 2 lea? Eu personal iti spun ca exista astfel de cazuri, unul dintre ele fiind chiar soacra mea, o alta cunostinta datorita malpraxisului, nu a mai putut face copii dupa primii 2...cum ti se pare?
Sincer preotesele sunt tot femei, unele au 9 copii, altele 14, altele 4....dar in orice caz nu cred ca preotesele sunt prevazute cu un aparat reproducator mai performant din momentul in care devin preotese, ci tot acelasi ramane :D

Last edited by AndruscaCIM; 16.10.2009 at 16:57:30.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum ar trebui sa fie preoteasa? urzicuta Generalitati 25 02.09.2014 14:11:44
Capul Sfantului Ioan Botezatorul Ekaterina Despre Biserica Ortodoxa in general 0 29.08.2012 18:13:08
Barbatul, capul femeii? Traditie Nunta 426 07.11.2011 19:45:03
Capul Sfantului Andrei - din nou in Romania laurastifter Stiri, actualitati, anunturi 11 29.10.2011 00:30:18
preoteasa in devenire mariusica_nou Generalitati 5 20.05.2008 08:28:25