Citat:
În prealabil postat de claudiu-marius
Femeie du-te bea o lumanare si lasa oamenii in pace .Dumnezeu cere oamenilor smerenie nu sa fie aiuriti cat despre duhovnicul tau daca se ia dupa o femeie ca tine cand este scris in Sf Scriptura ca femeia sa taca in Biserica (in ceea ce priveste lucrarea harica a Bisericii)nu e altceva decat un dus cu sorcova .Lasa-ne cu idioteniile tale i-al pe oreste de mana si sariti gardurile nu mai smintiti oamenii ca va ven vremea sa pleci din aceasta lume si nu o sa iti fie usoara trecerea si atunci nu o sa-ti fie moale
|
Dar cum se bea o lumanare,in amestec cu ce?nu stiam ca biserica are arsenal licoric!smerenia are masura ei,cand nu mai vezi nimic din cauza ei e cazul sa iei masuri.nu am inteles ce vrei a spune cu femeia tuta muta in biserica,care nu are voie sa scoata un sunet,nici macar in fata duhovnicului!asta este o utopie!un afront la conditia femeii!ai dreptul la dialog,inclusiv cu duhovnicul tau!a crede in vise profetice nu il face pe nici un duhovnic dus cu sorcova!ca doar si in biblie is foarte clare visele interpretate de daniel!deci latura asta exista!ca nu vrei tu sa o vezi,te priveste!oreste e ok,abordeaza tot ce tine de spirit!dar nu ma astept sa intelegi asta,cand nu intelegi cum se scrie ''ia-l''!cat despre trecerea mea,nu te preocupa,am mai trecut o data-in moarte clinica-si in afara de 2 ingeri si de bunicii mei care m-au intampinat,nu a fost nimeni interesant!