![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Smerenia este mult placuta Lui Dumnezeu, fara smerenie nu putem intra in Imparatia Lui! Cred ca atunci cand un vis vine de la Dumnezeu, cand consideram ca ni se intampla lucruri frumoase, e bine sa-l tinem tainic in inima noastra, sa ne rugam si sa-i multumim Lui Dumnezeu pentru ce ni se intampla!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si ma rog ce lucruri grozave ne-ai destainuit? Ca tot nu inteleg
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
je?ce lucruri grozave de la Dumnezeu am povestit?dar absolut nimic.am scris lucruri de o banalitate coplesitoare,gen ''mama,caca,papa''!stii ceva,zoridezi?ia o pastila de lecitina si reciteste cele 4 vise postate,ca repede ai si uitat ce am scris,si daca nu vezi extraordinarul din ele,get a doctor!deja miroase a rautate,a rea intentie,dar evident ca de aia nu mai pot!ce am scris e pentru cei ce au un oarescare nivel spiritual,dar vad ca mult mai trebuie sa astept!
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai era o tipa anul trecut ce a postat niste poze extraordinare,cu niste cruci evidente in ele,si reactii normale nu au fost,decat ca ba ca nu e nimic iesit din comun,ba ca e de la diavol(sireacul!).citeam si nu imi venea a crede ce vad.atunci,ca si acum,m-am convins ca trebuie sa fii setat bine de tot ca sa reactionezi la minune,la deosebit,desi credeam ca e floare la ureche!oamenii obisnuiti reactioneaza la obisnuit,oamenii extraordinari vibreaza la extraordinar!deocamdata,in afara de glykys,care sa dea un ok la ce am scris,alte reactii normale nu am gasit!mi-a spus duhovnicul meu,superdeschis la minte,sa nu astept reactii in ton cu ce am scris,dar am crezut ca pe un forum crestin,lumea e prevazuta cu de toate,vede in ansamblu!m-am inselat!de asta Dumnezeu nu se arata prea des,ca nu are cui,ce da nu e inteles,nu e acceptat, se pune tot in carca diavolului.e timpul sa evoluam,nu credeti?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre vise? | patricia2006 | Generalitati | 17 | 15.04.2018 21:52:00 |
Despre vise. | Templier Knight | Generalitati | 13 | 04.03.2012 16:18:30 |
VISE | carmenutza05 | Generalitati | 32 | 01.06.2011 00:26:13 |
vise | mita100 | Generalitati | 5 | 23.11.2009 18:02:49 |
|