Citat:
În prealabil postat de getagrip
Thanatos, am impresia ca nu prea intelegi ce citesti. Nu eu sunt cel care sustine impunerea cu forta a unei materii, ci tu. Eu nu sunt radical, sunt pentru libertatea de alegere. De asemenea, am vesti proaste. Si copilul tau se masturbeaza. O fac cam toti copiii. De ore de indoctrinare homosexuala chiar n-am auzit, cred ca tirada ta crestina a cam luat-o razna. O ora care cred ca ar trebui sa fie obligatorie ar fi ora de sexologie, cea pe care cu siguranta ti-ai dori sa o vezi interzisa.
teatru_copii, vechiul testament e plin de povesti. Unele absurde, altele ridicole, multe de-a dreptul sinistre. Doamne, pastreaza-ti ajutorul pt mioare. Eu ma descurc.
Lapetite, probabil ca ai niscaiva valente francofone, daca e sa ma iau dupa nick-ul tau. Eu nu pretind sa am, dar dupa umilele mele cunostinte, expresia e corecta. Daca nu, esti liber(a) sa ma corectezi. Asta e paiul de care te-ai agatat?
|
Pentru a treia oara: Ce-ti justifica competenta in a emite judecati cu privire la ce-i bun pentru copiii altora?
(ca sa te-ajute sa vezi ca esti radical)
Pentru a doua oara: Sint evolutia (si disiminata in toate stiintele naturale) si educatia sexuala optionale in scoala publica (de stat)?
(ca sa nu mai crezi ca nu-ti impui "valorile")
Intrebare noua: unde exact am spus eu ca sint in favoarea impunerii cu forta a vreunei materii?
(ca sa inveti sa fii onest)
Incearca sa-ti domolesti tirada daca vrei sa porti un dialog; oricum nu sperii si nu impresionezi pe nimeni. Propaganda homosexuala se face deja in scoli. Vezi, de exemplu, cartea
King and King citita copiilor de gradinita in California, Massachusetts si British Columbia. La Burnaby (BC) parintii au pierdut procesul cu inspectoratul scolar prin care cereau doar sa nu fie citita copiilor atit de mici. Vezi, de asemenea, cazul din Toronto in care li s-a interzis parintilor sa-si scoata copiii de la ora de educatie sexuala la care urma sa se vorbeasca despre homosexualitate ca un stil de viata alternativ. Sint sigur ca si altii pot sa-ti aduca exemple.