![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru a doua oara: Sint evolutia (si disiminata in toate stiintele naturale) si educatia sexuala optionale in scoala publica (de stat)? (ca sa nu mai crezi ca nu-ti impui "valorile") Intrebare noua: unde exact am spus eu ca sint in favoarea impunerii cu forta a vreunei materii? (ca sa inveti sa fii onest) Incearca sa-ti domolesti tirada daca vrei sa porti un dialog; oricum nu sperii si nu impresionezi pe nimeni. Propaganda homosexuala se face deja in scoli. Vezi, de exemplu, cartea King and King citita copiilor de gradinita in California, Massachusetts si British Columbia. La Burnaby (BC) parintii au pierdut procesul cu inspectoratul scolar prin care cereau doar sa nu fie citita copiilor atit de mici. Vezi, de asemenea, cazul din Toronto in care li s-a interzis parintilor sa-si scoata copiii de la ora de educatie sexuala la care urma sa se vorbeasca despre homosexualitate ca un stil de viata alternativ. Sint sigur ca si altii pot sa-ti aduca exemple. |
|
|||
|
|||
![]()
ce va deranjeaza la invatamint religios in biserici, nu la scoala?
|
|
||||
|
||||
![]()
Oare toate materile ce se predau acum ( exceptând religia ) , le accepți cu entuziasm și fără cârtire ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dupa mine, invatamintul ar arata cu totul altfel |
|
||||
|
||||
![]()
E părerea ta personală , și mă bucur că sunt puțini cu astfel de opinii .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
vrei sa spui ca esti de acord cu ceea ce iese din scoli? |
|
||||
|
||||
![]()
Este prematur sa aduni roadele imediat. Asteapta in timp, am avut bucuria sa ma intalnesc cu persoane care in liceu nu frecventau orele de religie, iar acum sunt in sanul Bisericii si le pare rau de timpul pierdut, ca au avut o sansa si nu au profitat de ea.
|
|
||||
|
||||
![]()
Da-ne un model de invatamant ideal ca sa incheiem reforma. Educatia nu poate fi conceputa fara moralitate. Personal, nu cred ca in scoli se face ideologizare- indoctrinare.
Intelege ca daca nu vrei sa studiezi religia in scoala se poate foarte usor sa renunti, dar asta nu inseamna ca trebuie scoasa din scoala. Eu cred ca lege este foarte echilibrata. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci nu vreti sa ne "contram" in argumente d-lor atei? Bine, eu fost ateu pan exact 11 ani in urma va fac inceputul:
Povestile de care zicea Getatrip sunt istoria lumii de la inceputul ei. Prima din ele este despre Adam si Eva, izgoniti de la poarta raiului unde au plans 100 de ani, de Arhanghelul Mihail la anul 5508 i. Hr. E randul vostru: In ce an s-a transformat maimuta in om? |
|
|||
|
|||
![]()
Acum 2 milioane de ani.
E randul tau: Unde este poarta raiului? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 12:50:25 |
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 21:46:18 |
Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|