Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Calugarul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.07.2009, 23:06:53
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de elenadana Vezi mesajul
Da,este duhovnicul meu.
Dar nu de multa vreme,de vreo 6 luni,cand sora mea a avut o problema grava de sanatate.
Foarte des nu pot vorbi cu dansul...cat sa ma tot spovedesc?!nu stiu ce pacate sa-mi mai gasesc doar-doar mai am un motiv sa ma duc la spovedit!
Sa-i spun in scaunul spovedaniei?!dar asta nu ar fi ca o marturisire?!Asta inseamna ca l-as pierde definitiv...asa ...daca nu stie, pot sa-l vad macar,pot sa-l ascult la slujba,pot sa-l salut,pot sa ma duc doar sa ma binecuvanteze!Cum as mai putea sa-l privesc in ochi dupa?!Si nu ma pot lipsi de dansul! Nu acum!Mi-e frica sa-i marturisesc!Si ceea ce-i mai rau,e nu de rusine,sau ca stiu ca este un pacat,ca nu e bine ceea ce simt...ci pt ca mi-e teama ca nu-mi raspunde la fel....
Ce sa hotarasca Hristos?!m-am dus la duhovnic ca la un salvator,ca la un mijlocitor catre Domnul pentru viata surorii mele,am crezut in rugaciunile dansului mai mult decat in doctori si chimioterapiile pe care le-a facut surioara mea.....si acum uite unde-am ajuns!!!
Sunt o persopana matura,nu ma joc cu sentimentele....dar ce sa fac???????????!!!!!!!!!!
Multumesc!
Cred ca e cazul sa-ti schimbi duhovnicul. Dar ce varsta are duhovnicul?
Ti-e frica sa-i marturisesti? Din cate stiu aceasta frica nu vine de la Dumnezeu, ci de la diavol. S-a creat o dependenta inacceptabila, caci implica si ganduri care nu-si au rostul intre tine si duhovnic.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poate deveni abstinenta o problema? teodoraianys Generalitati 110 21.09.2013 20:09:21
Exista reguli pentru un preot/calugar in vizita in alta biserica? sophia Biserica Ortodoxa Romana 10 24.07.2012 13:04:20
Preotul calugar Bogdan N Preotul 8 20.02.2012 11:13:43
Tragedie : Un preot unitarian si-a ucis copiii in biserica , apoi s-a sinucis cristiboss56 Generalitati 17 28.06.2010 13:17:20
Preot calugar - care este sensul? sophia Preotul 33 23.11.2009 12:09:40