Citat:
În prealabil postat de alina73
Sunt de acord cu voi dar nu in totalitate,dar explicati-mi voi cum a putut un om sa traiasca cu o fata de 16 ani,cand el avea 2 copii si era insurat,cum poti sa traiesti cu un om cand ai incercat sa vb cu el cat se poate de serios cand el traieste numai in minciuna si prefera o viata ascunsa....astea fiind si raspunsurile lui..Credeti ca nu am luptat exact cum zice sfanta biserica?L-am dus la 4 preoti la care le-a promis sub patrafiru acestora ca nu o sa mai umble cu alte femei si ca o sa incerce sa se schimbe....Cum credeti ca e sa suporti 18 ani sa stai cu un om...care bea cate 3 zile...dupa care 3 le zace...?Am incercat tot ce este posibil omeneste..m-am rugat am umblat la biserici preotii pentru el...dar in zadar....nu el e sprijinul meu ci eu pentru ca eu a trebuit mereu...sa ii platesc toate datoriiile...si sa ma descurc cu toate ...eu am suportat ponoasele...iar el a adunat laudele.....ma injura mereu de mortii stiind ca eu l-am iubit fff mult pe tatal meu care ..datorita lui am acum o casa la copii si imi pot intretine copii si pe el...Spuneti-mi voi ce credeti ca mai este de facut pentru un astfel de om?VA MULTUMESC PENTRU MESAJE ,SFATURI,PARERI...DUMNEZEU SA VA AJUTE LA TOTI!
|
Dumnezeu sa te ajute si sa te apere, Alina!
Actioneaza cum iti spune constiinta!
Din ce spui pari deja sa fi luat hotararea sa divortezi. Din ce spui, pare foarte de inteles si foarte rezonabil - si dpdv crestin, orice ar zice unii. Noi nu te cunoastem, lasa-te totusi mai bine sfatuita de preot, de cineva care te cunoaste bine - si de constiinta ta.
Doamne ajuta si curaj! Dumnezeu e mai aproape de noi la greu.