![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iarta-ma daca intervin, dar cred ca gresesti. Marturisesc ca, daca nu e facatura (ca e posibil sa fie si sa gresesc fata de episcop), atunci pacatul simoniei este real. Eu, ca si crestin, urasc pacatul simoniei din toata inima si din tot sufletul meu. Este si motivul pentru care nu m-am apropiat de preotie si prefer o viata de laic, cat va voi Dumnezeu. Voi deja ati judecat, pentru ca ziceti: IPS Teodosie este vinovat de simonie, dar de fapt nu puteti fi convinsi de acest lucru. Poate fi o facatura. Si daca ar fi vinovat, voi nu ziceti "Mi-este mila de IPS Teodosie, ma rog pentru ca Dumnezeu sa-i ierte pacatul". Sau cum zicea Pavel din dragoste fata de cei de un neam cu el, ca cerea de la Dumnezeu sa fie el anatema de la Hristos numai sa se mantuiasca ei. Asa ca te intreb, frate, ce duh locuieste in noi daca in loc sa ne rugam ca Pavel ne comportam ca si Cain ("Oare sunt eu pazitorul fratelui meu?"). Nu cu ura, ci cu dragoste se rezolva crestineste o astfel de situatie. Altfel, suntem ca si paganii. Iertati. Paul |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei | maria-15 | Generalitati | 7 | 09.01.2013 14:38:47 |
Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? | elom | Generalitati | 40 | 18.07.2012 13:10:38 |
Daca vinde cineva unele carti | sunsray | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 20.03.2012 22:34:34 |
IPS Teodosie | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 12.09.2009 21:08:35 |
|