Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.02.2009, 19:26:17
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Eu am fost departe de păcat si n-am fost deloc pătată de el, pentru ca Dumnezeu m-a scutit si m-a sfintit.
Nu se cuvenea ca in mine să fie nici umbră de păcat, pentru că Dumnezeu mă făcuse locaș harurilor. Am cunoscut ceea ce voia să spună " a supăra pe Dumnezeu Cel prea Bun " și de aceea n-am vrut să fac nimic din ceia ce nu-i place voii Lui. Poate că tu nu cunoști incă bine de tot, de ce mă numesc eu Scăparea păcătoșilor. Tu crezi că eu mă rog mereu ca să nu piardă nici cei ce nu vreau sa se lase de păcat. Te inșeli , fiule , eu nu mă rog pentru aceia care urăsc intoarcerea. Nu toți cei care imi zic mie : Doamnă, Doamnă, vor dobândi harul meu, ci numai aceia care au gând să facă adevărată pocăință. Eu mai cu seamă mă rog pentru ca slugile mele să aibă frică de păcat, căci ajunși așa, nu-l vor mai face. Cunoașterea păcatului este primul pas pentru ca să ajungi să-l urăști, ceea ce ar trebui să facă toti oamenii. Cine ar putea crede că un om ca acesta va mai avea indrăzneala să-L supere pe Dumnezeu și să-L insulte cu păcatul ? Privește rănile și moartea Fiului meu și vei vedea și vei pricepe răutatea păcatului. Ce-ti rămâne oare după păcat, decât un suflet mort, o conștință zbuciumată si de mori in păcat, o pedeapsă veșnică ? Să nu faci prietenie nici cu un păcat ușor, pentru ca incet, incet, te va face să cazi in păcate și mai grele . <<< Va urma >>>
Câti ar fi astăzi feriți de iad, dacă s-ar păzi de păcatele cele ușoare ! Ferește-te de cel mai mic păcat, precum te ferești din calea unui șase veninos. In vreme de ispită, gândește-te la răul cel mare, care este păcatul si la urmările lui, și te roagă fierbinte lui Dumnezeu ca să te sprijinească cu harul Său, ca să nu cazi.
Fiule, de te necăjește ispita, aleargă indată la mine. Eu te voi ajuta și-ti voi câștiga de la Dumnezeu haruri pentru sufletul tău, pentru că el să nu sufere nici un rău și să nu cazi. Ferește-te de toti cei care te ademenesc ca să păcătuiești, pentru că ei sunt cei mai mari dușmani ai tăi. Hotărăște-te , mai bine să mori, decât sa-L superi chiar cât de puțin pe Dumnezeul cel prea bun si dulce. * Urmeaza-mă pe mine ! *

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfantul Maxim Marturisitorul- sfantul caruia i s-a taiat limba si mana dreapta georgeval Despre Biserica Ortodoxa in general 6 21.01.2014 15:38:25
Sfantul Maxim Marturisitorul Ekaterina Sfinti Parinti (Patrologie) 1 13.05.2012 06:17:22
Sfantul Maxim Marturisitorul- martir pentru dreapta credinta georgeval Diverse Sarbatori 7 03.04.2012 00:34:34
Ce inseamna sa iti traiesti viata la maxim? alexdu Generalitati 22 24.02.2010 12:01:02
Sfantul Maxim Marturisitorul despre dragoste mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 0 06.03.2009 02:03:48