![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
[SIZE=3][COLOR=dimgray]"Doamne,eu nu sunt decat un om neputincios.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=dimgray]De aceea ajuta-ma cu darul Tau sa fiu statornic in poruncile Tale.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=dimgray]Trimite binecuvantarile Tale peste vrajmasii mei si intoarce inima lor cu dragoste asupra mea.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=dimgray]Alunga suferintele si neodihna ce-mi vin de la ei si ne impaca pe noi.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=dimgray]Da-mi pacea Ta Doamne,ca sa putem sa vietuim pe pamant cu pace,cu bucurie si sa-ti zicem in unire cu fata senina si cu inima curata:"[COLOR=sienna]Si ne iarta noua gresalele noastre,precum si noi iertam gresitilor nostri".[/COLOR] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=dimgray]Ca Tie se cuvine slava ,cinstea si inchinaciunea in veci.Amin"[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=dimgray][/COLOR][/SIZE] Impietrire inimii este pacat impotriva Duhului Sfant! Inima impietrita este o inima bolnava care nu face voia lui Dumnezeu! Un astfel de om a carui inima s-a impietrit nu poate nadajdui niciodata la viata vesnica, oricate fapte bune ar fi facut acestea sunt anulate de catre neiertare! |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 03:50:19 |
| O rugaciune pentru prietena mea va rog | istina | Umanitare | 20 | 30.10.2010 17:53:20 |
| Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 23:45:09 |
| rugaciune pentru Rares | arkash | Rugaciuni | 4 | 19.11.2009 00:20:37 |
| Rugaciune pentru sot | Tia | Rugaciuni | 0 | 27.11.2008 13:34:22 |
|
|