Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
... oamenii de obicei nu voteaza independentii,necunoscutii etc.voteaza in general pe aceeasi batrani in politica .Au fost multi avocati si oameni de valoare la alegerile prezidentiale din 2004 dar toti au obtinut punctaj foarte slab fata de Nastase ,Basescu nu stiu ce,in primul rand trebuie sa se afirme Dan Puric foarte mult ca sa il stie 80% din populatie.Nu cred ca va fi vreodata presedinte.Cu parere de rau.Doamne ajuta!
|
Doamne-ajuta!
2004, dar, mai ales anii electorali precedenti au permis romanilor sa spere. Chiar si dupa caderea CDR. Asa a urcat vertiginos Basescu. Acum, dupa "Teapa din Piata Victoriei" - iata cum peste ani acea expresie aruncata de Basescu intr-un moment cheie se dezvaluie sub adevarata ei semnificatie - este un moment de ciuda ca toti cei care au vazut in PD o barca de salvare pentru natie. Si-au dat seama ca era de fapt o amagire. O minciuna abil ticluita.
Spui ca oamenii nu voteaza independenti. Ma tem ca trebuie sa te contazic. Trendul este favorabil independentilor: Oprescu sub aceasta imagine a castigat Bucurestiul.
Odata cu demolarea statuii PD-L, ca unica sansa de a ne regasii cat de cat, clasa politica a devenit un intreg urat Nu mai exista exceptii. Pe acest fond oricine cu datele lui Dan Puric va lupta cu ei este avantajat din start. De aceea spuneam la prima postare ca momentul e perfect. Cat priveste timpul pentru a se face cunoscut, eu cred ca este suficient. Oricum, nu uita ca atunci cand lupti cu Dumnezeu alaturi toate se rezolva.
Doamne-ajuta!