Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.01.2009, 19:50:56
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

[COLOR=green]Cineva ar trebui sa urasca mult natia asta romaneasca sa-i doreasca un mascarici in fruntea tarii. Fereste-ne, Doamne si nu intuneca mintile romanilor...[/COLOR]
Vechi 09.01.2009, 19:57:51
Anca-Miha
Guest

Implicit

Silverstar, dar din ce motiv il numesti "mascarici"? I-ai ascultat conferintele? Nu a vorbit pe inteles? Nu ti se pare un tip rational?
Pe multi i-a convins prin sinceritate. Iar ceea ce-mi place mie la Dan Puric este ca nu este indiferent.
Tie ce nu-ti place la el?
Reply With Quote
Vechi 09.01.2009, 20:20:11
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Silverstar, dar din ce motiv il numesti "mascarici"? I-ai ascultat conferintele? Nu a vorbit pe inteles? Nu ti se pare un tip rational?
Pe multi i-a convins prin sinceritate. Iar ceea ce-mi place mie la Dan Puric este ca nu este indiferent.
Tie ce nu-ti place la el?
[COLOR=green]Am spus ce nu-mi place: faptul ca este un mascarici, un farsor. Asta ne trebuie sau un om de actiune care sa miste tara asta intr-o directie buna?[/COLOR]
[COLOR=green]Ce are crestin-ortodoxismul cu presedintia? [/COLOR]
[COLOR=green]Tipul e bun de gura, are un debit verbal de invidiat, dar atat... [/COLOR]
[COLOR=green]Sigur ca l-am ascultat si m-a uimit ce putin a transmis in atat de mult timp cât i s-a pus la dispozitie. [/COLOR]
[COLOR=green]Nu va strofocati! Nu are nici o sansa... Cred ca si el se distreaza daca a vazut o asa propunere... El are o misiune: sa-i distreze pe cei care mai pot sa rad... In rest...[/COLOR]
Vechi 09.01.2009, 20:22:11
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Am spus ce nu-mi place: faptul ca este un mascarici, un farsor. Asta ne trebuie sau un om de actiune care sa miste tara asta intr-o directie buna?[/COLOR]
[COLOR=green]Tipul e bun de gura, are un debit verbal de invidiat, dar atat... [/COLOR]
[COLOR=green]Sigur ca l-am ascultat si m-a uimit ce putin a transmis in atat de mult timp cât i s-a pus la dispozitie. [/COLOR]
[COLOR=green]Nu va strofocati! Nu are nici o sansa... Cred ca si el se distreaza daca a vazut o asa propunere... El are o misiune: sa-i distreze pe cei care mai pot sa rad... In rest...[/COLOR]

Si eu am o misiune ,sa rad de raspunsurile tale care mi se par ...de-a dreptul...
Reply With Quote
Vechi 09.01.2009, 20:23:29
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Si eu am o misiune ,sa rad de raspunsurile tale care mi se par ...de-a dreptul...
Continui eu....stupide
Reply With Quote
Vechi 09.01.2009, 20:22:28
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
Un mascarici zici? Am vazut ca te dai tare lovita cand te judeca oamenii. Tu dece ii judeci pe altii? Tu il cunosti pe omul asta de iti permiti sa vorbesti asa?
Reply With Quote
Vechi 09.01.2009, 20:44:23
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
Un mascarici zici? Am vazut ca te dai tare lovita cand te judeca oamenii. Tu dece ii judeci pe altii? Tu il cunosti pe omul asta de iti permiti sa vorbesti asa?
[COLOR=green]Il cunosc exact cat il cunoasteti si voi, din felul cum s-a "produs" la Tv-uri... O rusine!...[/COLOR]
Vechi 09.01.2009, 20:45:58
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
[COLOR=green]Il cunosc exact cat il cunoasteti si voi, din felul cum s-a "produs" la Tv-uri... O rusine!...[/COLOR]
Ti mai zis si mai sus...cand o sa ajungi la nivelul lui atunci sa-l critici...pana atunci incearca sa pastrezi tacerea ca nu prea stii ce vorbesti
Reply With Quote
Vechi 09.01.2009, 20:48:34
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ti mai zis si mai sus...cand o sa ajungi la nivelul lui atunci sa-l critici...pana atunci incearca sa pastrezi tacerea ca nu prea stii ce vorbesti
[COLOR=green]Fereasca Dumnezeu! Eu am nivelul meu de care sunt foarte mandra, pe care, pentru nimic in lume, nu l-as schimba cu nivelul acestuia![/COLOR]
Vechi 10.01.2009, 15:58:03
tot-Laurentiu's Avatar
tot-Laurentiu tot-Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Nu cred ca il cunoaste! Se pare ca unii oamenu nu stiu ce este o valoare cu adevarat!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dan Puric Agkelos Generalitati 37 08.02.2014 01:01:54
Presedintele CJ Arges, retinut Melissa Generalitati 2 26.01.2011 21:46:15
Presedintele UE eulaura Generalitati 18 23.11.2009 12:35:05
Presedintele Romaniei, Traian Basescu a vizitat Sfantul Munte Athos! mihailt Generalitati 1 30.05.2009 02:24:19
Dan Puric peps Generalitati 0 01.03.2009 22:44:57