Citat:
În prealabil postat de catalin2
Si nu asta ai sustinut pana acum, impartasirea deasa, fara spovedanie de fiecare data?
|
Nu! Ci doar am încercat să contracareaz ideea că spovedania cu mai multe împărtășiri ar fi greșită. Am spus și repet, nu suntem roboți, ci persoane. Iar Tainele se administrează fiecărei persoane în parte după stadiul în care se află. Și nu se administrează după niște șabloane bătute în cuie. Dacă ar fi grești ceea ce am spus și alții chiar fac, cu siguranță acei preoți ar fi trași la răspundere, mai ales că unii au vorbit public despre acest lucru.
Citat:
Discutia era despre sfintii catolici, iar ce spune Parintele Arsenie despre Francisc era unul din argumente (sau cel principal).
|
Discuția a fost despre Sf. Francisc, mai exact pictura de la Drăgănescu, nu despe sfinții catolici și am luat de bun ceea ce spune Părintele Arsenie Papacioc despre acest sfânt. Se poate să am propia alegere?
Citat:
Nu, nu am deschis niciun subiect. Daca enumeram vreo 10 greseli ale parintelui Pruteanu nu insemna ca am deschis 10 subiecte.
|
De ce să enumeri, doar așa ca te afli-n treabă? Subiectul era altul.
Citat:
In alt mesaj am mai scris vreo cateva greseli. Doar tu ai insistat, pentru ca te preocupa si macina acest subiect.
|
Nu poți spune că ”doar eu am insistat”, dovadă nu am purtat un monolog.
Citat:
Nu ma "smiorcai", nu mai folosi cuvinte cu sens peiorativ la adresa mea.
|
Păi atunci concentrează-te pe subiect. Eu și alți useri nu suntem subiectul discuției.
Citat:
Barfa inseamna, de obicei, sa vorbesti cu cineva despre altcineva.
|
Și ce-ți veni să amintești de alți useri care nici nu au participat la discuție? :))
Citat:
Nu sa iti scriu tie personal ceva, un adevar. Exact tu esti cel care face asa ceva de fiecare data. De fiecare data vorbeai despre mine cu alta persoana cand discutam ceva.
|
Și uite așa ai început din nou smiorcăiala. Și asta fără niciun motiv în cazul de față.