![]() |
![]() |
|
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Și uite așa ai început din nou smiorcăiala. Și asta fără niciun motiv în cazul de față. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Iar afirmatia asta de tip tortionar. Tu m-aia cuzat de niste lucruri false, iar eu am aratat ca nu e adevarat, ba ca le faci chiar tu acele lucruri. Ai mai folosit asta in trecut, esti genul de persoana dominatoare care se asteapta sa ii accepte oricine afirmatiile, fara explicatie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu există așa ceva, preotul este cel care stabilește cât de des se împărtășește cineva. Last edited by simpllu; 15.05.2018 at 18:33:27. |
|
||||
|
||||
![]()
Păi, e destul de simplu: Sfintii Părinti erau catolici.... Are si Cătălin dreptatea lui...
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Preotul face aceasta in limita aceea ce invata Biserica, nu dupa capul lui sau dupa ce spune un preot din Portugalia. Ai vazut ce spune invatatura Bisericii, in catehism si Liturghier. Cine nu asculta de episcop e, practic, intr-un fel de schisma, nu? (mai ales in cazul in care nu sunt dovezi ca episcopul ar invata ceva diferit decat invatatura Bisericii, motivul invocat de nepomenitori). |
|
|||
|
|||
![]()
In caz ca cineva n-a observat toate mesajele: https://www.crestinortodox.ro/forum/...&postcount=627
Eu am spus tot ce aveam de spus pe acest subiect, cel legat de sfintenia Bisericii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Site-ul pe care îl administrează are și forum, de ce nu intri tu acolo și să discuți cu el direct toate aceste probleme? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Daca un teolog ortodox ia Filioque de la catolici si un credincios repeta ce spune acel teolog inseamna ca nu are nicio treaba cu ce spun catolicii? Aceste practici sunt luate de la catolici de cei pe ale caror idei le-ai preluat si tu. Intr-un articol al domniei sale scria ca este criticat de confrati pentru ce spune (adica de alti preoti), parerea mea e ca nu ar asculta de nimeni. Mai mult, am vazut cum i-a raspuns unei credincioase care il criticase, prin mesaje. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E clar că nu ai curajul că-l confrunți. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Tu vorbesti de canoane ca un prunc de 2 ani,daca s-ar fi aplicat canoanele la sange oamenii s-ar fi impartasit cel mai devreme o data la cativa ani si nicidecum o data la cateva zile .Ori poate ai impresia ca oamenii din societatea actuala( mustind de senzualitate si trufie ,cu mijloacele de comunicare in masa care "spala" orice creier care sta 2 secunde sa vizioneze ceva ) sunt mai pregatiti sa primeasca Sf. Impartasanie decat cei din Biserica primara? Ce inseamna "Sfintele sfintilor?" dupa parerea ta? Nu ca ar conta prea mult.Ce conteaza e ce spune Biserica si ce spune Biserica nu e subiect de discutie. Citat:
![]() Penticostalul jongleaza cu denumirea de Biserica de parca nu e evident ca o singura Biserica a pastrat traditia de la Apostoli neintrerupt pana azi :Biserica ortodoxa(si mult mai diluata si schimbata la catolici). Care e temelia oricarei noi secte inventate peste noapte? Trufia de a se crede mai buni,mai sfinti decat Biserica lui Hristos deja existenta.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina sfanta de la Ierusalim | mihai_1991 | Intamplari adevarate | 195 | 05.05.2011 23:34:45 |
Lumina de la Ierusalim | Baciu Ciprian | Intrebari utilizatori | 0 | 03.04.2010 16:04:00 |
Sfanta Lumina de la Ierusalim | ileana61 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 17.01.2009 17:56:11 |
|