![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Creștinii nu merg la mare. Nu merg la băile publice. Am spus mai sus, de ce nu. Unde spune Biblia sau Sfinții Părinți, de "cochetă" și "elegantă"? Hristos vrea femeile creștine "cochete" și "elegante"? Ajută la mântuire cochetăria și elegănțimea? Sau ce? Dacă poartă o fustă lungă albastră și pieptul umerii și spatele acoperit de o cămășuță roz,cu mânecile de lungimea tricolului, sau până la cot, nu mai este "cochetă și elegantă"? Spune-mi că glumești, te rog. E obligatorie epilarea? Poate soțului îi place părul, e natural, e Edenic. Cum sunt eu, că n-am nimic împotriva părului și mirosului femeii mele, oriunde și oricum ar fi. Iar dacă soțului, nu-i place părul femeii lui, înseamnă că deja, nu-i place o chestie la ea, și e un semnal de alarmă serios. Cine este societatea ca să dea "tonul" și ordine de ținută celor ce vor să fie pe placul lui Hristos, și să nu instige la curvie ? Dacă ai fustă lungă, înseamnă că neaparat trebuie folosită în pădure? Nu poți să mergi la birou cu fustă lungă și cămășuță sau un tricou lărguț, sau cu rochie creștinească? Nu merge, nu? Sau nu poți purta cruciulița la gât, peste haine? Că... nu-i la modă. Sau e rasism, nu? E discriminare... Poate ajung și hainele discriminare... Doamne ferește... Măi fraților, dar scrieți niște bazaconii, de mă crucesc... Doamne, ai milă de noi, please... vorba Mirelei... P.S.: Vitiate, ai uitat, la ultimul tău post, după cuvintele "atitudine de rugăciune", mai erau câteva cuvinte, foarte esențiale, anume: atitudine de rugăciune, de neatragere fizică, de pocăință, de jertfă și nevoință pentru mântuire. Dacă tot scrii, scrie tot, complet. Că are un scop.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 24.06.2015 at 22:59:36. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mandria si altele | Tina06 | Pocainta | 17 | 27.05.2015 02:34:10 |
haine călugărești | myself00 | Generalitati | 10 | 04.09.2013 12:26:02 |
Despre Arthos, tarnoseala si altele | mirela.t | Despre Biserica Ortodoxa in general | 9 | 25.07.2012 23:16:23 |
Boscoane, farmece si altele | cer_indurare | Slujba inmormantarii | 3 | 07.07.2010 02:49:36 |
adulare, pareri de sine si altele.. | grecu | Preotul | 5 | 11.10.2006 11:58:09 |
|