Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.09.2013, 20:19:13
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Yasmina, copiii ies in parc sa se joace, sa alerge, sa mearga cu role, cu bicicleta. Eu ca parinte trebuie sa stau cu teama si sa spun mereu: nu mai alergati ca sa nu va muste cainii. Am vazut cum o fetita cu role a fost atacata de caini doar ca se plimba, nu le-a facut nimic, fetita nici nu-i observase. A fost doborata la pamant sub ochii parintilor. Daca nu erau acolo nu stiu ce se intampla. Apoi nu au voie la nisip cu toate ca cei mici sunt incantati se se joace acolo. De ce nu au voie cu toate ca nisipul a fost pus pentru ei in parc la locul de joaca? Toata groapa cu nisip este o adevarata toaleta de caini. Pe acest aspect sunt tare suparat, mizeria de la caini in care daca nu suntem atenti calcam si nu este doar neplacut ci ne putem imbolnavi serios.

Dorinta noastra este aceasta: sa nu mai avem caini pe strazi, in parcuri, in locurile publice. Cei care ii adopta sa nu ii lase in strada nesupravegheati, sa ii ingrijeasca asa cum se cuvine, sa adune mizeria dupa ei. Sa traim intr-o tara normala, fara haite de caini pe strazi.
Si noi vrem tot asta. Dar voi vreti s-o realizati prin omorare. Asta este problema.

Last edited by sophia; 12.09.2013 at 11:08:25.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare