Citat:
În prealabil postat de costel
Asa arata lumea cand Dumnezeu nu este prezent in ea. Oare nu poate Dumnezeu sa-l intoarca pe cel ce a pierdut sa caute bunul pierdut? Si nu poate el sa pazeasca acest bun pana la sosirea pierzatorului?
|
Iata un raspuns intelept si cu frica de Dumnezeu!
De aia am tinut eu minte de atatia ani patania mea cu paltonul in care se gaseau bani si acte... Am realizat ca nu il mai am dupa cateva ore si mi-a dat Domnul in minte sa imi amintesc unde il pusesem ultima data si l-a pazit pana am sosit, de nu a pus nimeni mana pe el sau pe ce se gasea acolo. S-a intamplat in lumea noastra reala, ce-i drept, intr-un alt oras. Deci se poate!
Ah si inca ceva petrecut tot acolo. Mi-am lasat intr-o sala de clasa niste notite, vreo doua foi scrise de mana, de care si uitasem, oricum, nu mai erau importante, de vreme ce examenul trecuse. Peste cateva ore, ma trezesc la usa cu niste fete dintr-un alt judet care imi adusesera foile. Ce se intamplase? Ma vazusera cand pusesem foile acolo, apoi au remarcat ca le-am uitat, s-au interesat unde stau in camin si au venit pana la usa sa mi le aduca. Doua foi scrise cu pixul, nu mai aveau nicio valoare, aduse de doua fete pe care nu le mai vazusem niciodata pana in ziua aceea! Se gandeau ele ca poate imi trebuie... Iata ce inseamna sa fii om!
Cat despre buletine, stiu ca si tatalui meu i s-au furat banii si actele in autobuz si in locul buletinului lui a gasit un alt buletin, pe care insa l-a inapoiat posesorului, la adresa inscrisa acolo. Ca el nu si-a mai gasit buletinul, e alta treaba, dar a facut ce trebuia in situatia de fata.