![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by TunsDiana; 21.08.2012 at 16:42:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
.................................................. .................................................. ......... Last edited by TunsDiana; 21.08.2012 at 16:43:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
.................................................. ...............................................
Last edited by TunsDiana; 21.08.2012 at 16:57:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca deja se exagereaza si se face din tantar armasar, va respect si accept ideea cum ca nu trebuie sa iei de pe jos ce nu este de al tau, dar de aici si pana la asta:
Citat:
Eu zic ca conteaza scopul cu care faci un lucru, fie ca iei banu de pe jos, fie ca nu iei, daca scopul este rau......normal ca nu e bine, sunt situatii si situatii. Si mai zic ceva sa nu judecam, e mai bine asa, sa ne vedem de pacatele noastre si de slabiciunile noastre pentru ca nimeni nu este perfect. Daca v-am suparat cu ceva iertati-ma. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma retrag ca discutia nu mai are sens. .Mi-am sters si postarile ca sa nu va mai deranjez cu postarile mele Last edited by TunsDiana; 21.08.2012 at 16:51:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si asa cum au spus si altii, cel mai sigur mod de a elimina egosmul este sa-l scoti din ecuatie cu o fapta altruista - daruind de ex. acei bani unei persoane in nevoie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred ca s-a declarat nimeni deranjat atat de tare si oricum, daca ai un punct de vedere nu cred ca trebuie sa-l tii doar pentru tine pentru ca cineva ar putea fi deranjat. Oricat de corect ar fi, cineva tot va fi deranjat iar rolul unui forum este schimbul de idei nu cultivarea orgoliului. |
|
||||
|
||||
![]()
Interesant ca unii nu pot face diferenta dintre a fura si a gasi!!!
Poate ne ajuta dictionarul in acest sens!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
Este oare pacat? | Darkanian | Pocainta | 10 | 31.07.2012 19:10:08 |
Este iluzionismul pacat? | Bunl | Generalitati | 2 | 05.09.2008 00:47:01 |
|