Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.05.2012, 20:22:06
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
O denumire fistichie pentru un pretins marker care face parte din numar si cu care indoaie moneda inainte de a o pune la ala in palma.
Cauta pe youtube sa vezi clar momentul in care ala indoie moneda cu markeru'.

Il cumperi de aici, ieftin nu gluma, daca poti castiga 120.000euro cu el (numai in Romania )
http://www.iluzionist-shop.ro/ro/qua...-t-sheets.html
Am vazut de unde poate fi cumparat,a mai postat cineva linkul. Dar tot nu inteleg ce e si cum functioneaza. Aia au pretentia sa li se dea 1200 ron pe el fara ca macar sa explice ce e si cum se utilizeaza? am inteles ca indoaie monede,insa si eu le pot indoi in menghina,cu ciocanul etc. Chiar nu imi explic cum poate functiona. Daca e ceva cu adevarat impresionant chiar as cumpara unul. Iesi prin oras si faci pariu cu diverse persoane pe 10 ron ca ii indoi o moneda din buzunarul sau. In cateva ore recuperezi banii,e simplu. Insa trebuie sa fie ceva la mijloc. Cum arata chestia aia,cum se foloseste etc.? Asa cum sa cumpar un produs despre care nu stiu nimic??
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42