![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar si eu am raspuns cum face, mesajul e pe pagina cealalta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred ca Gog este diavolul, nici nu are legatura cu Gog din Apocalipsa, este un simplu om dornic de castig, si aceasta emisiune este un fel de Loteria Romana, goana dupa castiguri mari fara munca, in cazul lui Gog, este castig de bani prin minciuni, vezi trucuri ieftine. Intrebarea mea este cine este tatal minciunii, lacomiei dupa averi si a tuturor pacatelor? Romanii au talent, la ce, la mintit? Cam asta este. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Singura problema este daca Gog foloseste mentalismul sau doar iluzionismul, adica trucuri folosite de iluzionisti. Am aratat si eu ca in unele cazuri sunt trucuri (citirea cu agrafa, indoirea monedei, probabil si lingurile), dar acestea nu tin de hipnoza si sugestie. Acum Gog poate vrea sa dea doar impresia ca face sugestie si hipnoza si de fapt sa fie doar trucuri. Iata aici e evident ca vrea sa aplice sugestia (sau hipnoza), sau vrea sa dea impresia ca o face: http://www.youtube.com/watch?v=zhuh89_jV1c E vorba de secventa cand vorbeste cu Mihai Petre, face niste miscari cu mainile si apoi spune acum si pocneste din degete. La face si in semifinale tot cu ghicirea unui numar, face exact la fel cu un spectator. Acestea sunt tipice pentru hipnoza/sugestie. La aceste tehnici paranormale uunui subiect ii este indusa o transa (in cazul hipnozei) si apoi acela face ce i se sugereaza. La sugestie mentala nu e nevoie de o transa care se observa, ci de un scurt moment in care se spune sugestia. Asadar poate el vrea doar sa para ca induce o hipnoza/sugestie, dar in realitate sa n-o faca si sa fie doar un truc de iluzionism. Dar adevarul e ca se poate face. E posibil sa o si faca, pentru ca am arata ca pe blogul lui avea un articol despre hipnoza, deci nu e in afara de acest subiect. Daca a facut doar iluzie e bine pentru el, si merita si premiul. Daca foloseste mentalismul nu e prea bine. |
|
||||
|
||||
![]()
Stiam ca emisiunea aia are audiente de neam prost, dar s-ajungi sa crezi ca ala de face giumbuslucuri pe scena are de-aface cu supranaturalul...
Chiar nu sunteti in stare sa vedeti ca e doar divertisment, fie el si de prost gust? Tot ce-si doresc producatorii e ca oamenii sa discute pe tema emisiunii, sa o dezbata la colt de strada, ba chiar si pe forumuri ca asta. Punand intrebari cretine, nu faceti altceva decat sa le legitimati mizeriile. Dar de ce ne mai miram? Intr-o tara in care oamenii isi vand demnitatea si isi amaneteaza viata pe o galeata electorala trebuie sa ne asteptam la asa ceva.
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. User vechi: hmiron. User si mai vechi: scrabble. Last edited by horatiu.miron; 15.05.2012 at 11:33:34. |
|
||||
|
||||
![]()
In finala concursului, intre dans, matematica (perspicacitate) si magie, a fost aleasa... magia.
Si mie mi'au placut trucurile, fiind constient ca este vorba doar despre indemanare lui si neatentia noastra, insa multi pot ramane cu impresia ca a fost vorba despre magie si puteri speciale. Consider ca incurajarea iluzionistilor si a magicienilor, precum si mediatizarea tuturor subiectelor care au in centru o componenta magica (filme, reclame, stiri etc), nu pot duce decat la o revrajire a lumii. Fiind insetat de necunoscut si de putere, omul poate cadea foarte usor sub influenta diavolului, care adesea este "spectaculos". Din fericire insa, Adevarul este simplu... si mai puternic decat orice inselare si magie.
"Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) Last edited by windorin; 15.05.2012 at 12:01:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cauta pe youtube sa vezi clar momentul in care ala indoie moneda cu markeru'. Il cumperi de aici, ieftin nu gluma, daca poti castiga 120.000euro cu el (numai in Romania ![]() http://www.iluzionist-shop.ro/ro/qua...-t-sheets.html Last edited by AlinB; 15.05.2012 at 15:45:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar intr-adevar ..e de prost gust sa premiezi un magician cand sunt atatea alte talente care merita mult mai mult banii aia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu au nimic de impartit. Au insa in comun ca fiecare se considera superior celuilalt. Jignirea nu poate veni decat dintr-un simt al superioritatii.
|
|||
|
|||
![]()
Ei, asta era problema si la altii.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|