Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.12.2011, 19:48:36
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Si, mai sunt 3 lucruri certe:
1. Cel Inviat nu a spus nimic despre sarbatorirea primei zile a saptamanii, desi a avut timp sa o faca (a mai stat printre noi inca 40 de zile de la inviere);
2. singura zi, din saptamana, binecuvantata si sfintita de Dumnezeu si poruncita ca zi de odihna inchinata Domnului, este ziua a saptea; nu puteti spune acelasi lucru despre ziua intaia a saptamanii;
3. invierea se "sarbatoreste" asa cum ne-au invatat Sfinti Apostoli: printr-o puternica nadejde si credinta in revenirea Domnului si invierea celor morti in credinta (lucru greu de crezut pentru cei care cred in nemurirea mortului si teleportarea lui la cer);
Chiar nu ma intereseaza ideile pe care tu le consideri certe. Un lucru este clar, nu ai bunul simt sa respecti concluzia mea. Eu am tras o concluzie propie, respectand concluzia si decizia celorlati, inclusiv pe a ta, insa tipic sectar "sari la gatul omului" doar, doar mai "prinzi" ceva.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali Anca-Miha Secte si culte 1268 12.07.2016 01:44:25
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16