Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.08.2011, 15:43:20
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ruxy_i Vezi mesajul
Am vazut si eu fara sa vreau acest topic care mi-a atras atentia. Acum stau si ma intreb..daca ne uitam in jurul nostru cati barbati mai gandesc astazi ca in momentul casatoriei amandoi trebuie sa fie curati pentru a fi placuti inaintea lui Dumnezeu?
Acesta NU este un reper pentru fericire.Vezi aici postul Marilenei de exemplu..

Citat:
cati mai privesc astazi o femeie care se ghideaza dupa legile crestine ca pe o femeie pe care si-ar dori-o langa ei si nu ca pe cineva care daca nu are cat mai multa experienta in relatii este catalogata implicit ca avand un defect?
Nici acesta nu este un reper pentru FERICIRE. Vezi aici postarea lui Stefan_Florin..
(asta ca sa-ti dau exemple chiar de aici de pe thread)

Citat:
cati nu spun ca pretuiesc calitatile sufletesti, dar de fapt se uita la frumusetea exterioara? eu n-am intalnit pana acum un barbat care sa gandeasca mai mult cu sufletul decat sa judece cu privirea si imi pun un semn de intrebare.sa fie oare o coincidenta ca toti pe care i-am vazut sunt asa sau ceilalti sunt personalitati foarte rare?
Oricat de sublima este o prajitura, daca este invelita in ziar, nu-ti vine s-o mananci..E o realitate, nu o nemernicie masculina..:-))
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cu ce fel de om v-ati casatori? aradeanu Generalitati 179 21.07.2014 17:22:04
Cine da lui isi da, cine face lui isi face spre_rasarit Generalitati 0 11.10.2011 13:18:21
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
cine ma ajuta? Hartford Muzica Bisericeasca 4 30.09.2010 04:03:37
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05