Citat:
În prealabil postat de ruxy_i
Am vazut si eu fara sa vreau acest topic care mi-a atras atentia. Acum stau si ma intreb..daca ne uitam in jurul nostru cati barbati mai gandesc astazi ca in momentul casatoriei amandoi trebuie sa fie curati pentru a fi placuti inaintea lui Dumnezeu?
|
Acesta NU este un reper pentru fericire.Vezi aici postul Marilenei de exemplu..
Citat:
cati mai privesc astazi o femeie care se ghideaza dupa legile crestine ca pe o femeie pe care si-ar dori-o langa ei si nu ca pe cineva care daca nu are cat mai multa experienta in relatii este catalogata implicit ca avand un defect?
|
Nici acesta nu este un reper pentru FERICIRE. Vezi aici postarea lui Stefan_Florin..
(asta ca sa-ti dau exemple chiar de aici de pe thread)
Citat:
cati nu spun ca pretuiesc calitatile sufletesti, dar de fapt se uita la frumusetea exterioara? eu n-am intalnit pana acum un barbat care sa gandeasca mai mult cu sufletul decat sa judece cu privirea si imi pun un semn de intrebare.sa fie oare o coincidenta ca toti pe care i-am vazut sunt asa sau ceilalti sunt personalitati foarte rare?
|
Oricat de sublima este o prajitura, daca este invelita in ziar, nu-ti vine s-o mananci..E o realitate, nu o nemernicie masculina..:-))