Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.07.2011, 21:56:07
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Incerc sa spun a omul nu este o autoritate in ceea ce vorbeste, deci n-are sens apelul la autoritatea lui.

Nu face decat sa repete papagaliceste ce a gasit pe Internet, fara sa proceseze cel mult, cel putin asta e impresia mea.

Afirma asta dupa ce am vazut o serie de 3 prezentari de pe youtube (nu dau deocamdata link -urile ca nu vreau sa-i fac reclama) in care incerca sa ne convinga cu graficele altora ca inteligenta lui de matematician a descoperit ca vaccinurile sunt o problema.

Daca spui ca a fost rea schimbarea calendarului, deja ti-ai judecat Sf. Sinodul al Bisericii din care faci parte si te afli la jumatatea drumului spre eroare.
Eu cred ca n-a fost nici rea, nici buna. Doar o incercare din care s-a vazut fiecare ce si cum.
Dar nu vreau sa deschidem aici un subiect pe tema asta.
Ceea ce scrii tu nu are relevanta, atat timp cat informatia de acolo e cea corecta. Putea sa zica in alt domeniu si ca Platon a fost fotbalist, atat timp cat nua re legatura cu acel subiect. Repet, acea carte mai e scrisa de cineva.
Nu stiu la ce vaccinuri se refera (pentru ca eu nu sunt impotriva vaccinului), am vazut ca unii se refereau la vaccinurile facute pentru cancerul uterin si nu e chiar fals, chiar era zilele trecute un articol despre probleme in Franta, parca.
Eu am si zis ca pentru noi nu cred ca a fost o eroare schimbarea calendarului, pentru ca nu e dogma. In schimb multi spun ca nu era nevoie sa fie schimbat pentru ca s-au produs divergente, care exista si acum. De multe ori patriarhul ecumenic a fost criticat pentru deciziile luate, unul din ei fiind cel ce a ridicat anatemele.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Teologia ortodoxa (patristica, academica) si stiinta (paradigma stiintifica actuala) Eugen7 Dogmatica 199 19.02.2013 19:40:14
Teologia de eliberare ignatiu Biserica Romano-Catolica 1 16.09.2012 22:31:47
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? AndyTh Teologie si Stiinta 9 26.03.2012 13:28:55
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo flying Teologie si Stiinta 0 17.07.2010 08:09:32
intrebari despre teologia ortodoxa nell Despre Biserica Ortodoxa in general 14 09.09.2009 20:33:48