Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.07.2011, 21:10:55
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Tu imi spui aici ca cel care a realizat calculatorul la care scrii ar fi avut o relatie extraconjugala si de aceea nu crezi ca e bine realizat. Adica pe scurt nu are nicio legatura.
Incerc sa spun a omul nu este o autoritate in ceea ce vorbeste, deci n-are sens apelul la autoritatea lui.

Nu face decat sa repete papagaliceste ce a gasit pe Internet, fara sa proceseze cel mult, cel putin asta e impresia mea.

Mai mult, constat ca are tendinta sa prezinte lucrarile si munca altora de parca ar fi produsul inteligentei proprii.

Afirma asta dupa ce am vazut o serie de 3 prezentari de pe youtube (nu dau deocamdata link -urile ca nu vreau sa-i fac reclama) in care incerca sa ne convinga cu graficele altora ca inteligenta lui de matematician a descoperit ca vaccinurile sunt o problema.

Citat:
Putea sa o faca si un eschimos daca informatia e corecta si adevarata.
In cazul asta sa facem trimitere la informatie, eventual la autorii originari, nu la eschimosul plagiator :)

Citat:
In al doilea rand nu prea stiu in ce s-a implicat coautorul, iar prostilist nu poate fi decat cineva care e schismatic. Cred ca e gresit inteles asocierea stilismului cu calendarul. La inceput asta a fost cauza, dar calendar vechi au si alte BO, si si acolo sunt stilisti. De asemenea, stilistii nu recunosc nici BO cu vechiul calendar.
Daca spui ca a fost rea schimbarea calendarului, deja ti-ai judecat Sf. Sinodul al Bisericii din care faci parte si te afli la jumatatea drumului spre eroare.
Eu cred ca n-a fost nici rea, nici buna. Doar o incercare din care s-a vazut fiecare ce si cum.
Dar nu vreau sa deschidem aici un subiect pe tema asta.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Teologia ortodoxa (patristica, academica) si stiinta (paradigma stiintifica actuala) Eugen7 Dogmatica 199 19.02.2013 19:40:14
Teologia de eliberare ignatiu Biserica Romano-Catolica 1 16.09.2012 22:31:47
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? AndyTh Teologie si Stiinta 9 26.03.2012 13:28:55
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo flying Teologie si Stiinta 0 17.07.2010 08:09:32
intrebari despre teologia ortodoxa nell Despre Biserica Ortodoxa in general 14 09.09.2009 20:33:48