Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2011, 19:18:28
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
Eu sunt de acord cu dianagroza si eu am citit despre miscarea legionara dar mai ales despre cei care au suferit in temnitele comuniste ;acesti legionari care au fost batuti,chinuiti si infometati de catre leprele comuniste,de catre oculta satanista comunista,acesti legionari crestini si ortodocsi merita toata atentia si respectul nostru.Cred ca acesta este si mesajul pe care vrea sa-l transmita dianagroza.
Tu vezi legionari, noi vedem crestini.

Pentru ca sunt asa multi care tin musai sa vada legionari si nu vad crestinii, foarte probabil nu vom avea nici unul canonizat de catre BOR in viitorul apropiat.

In schimb s-ar putea sa-l canonizeze Biserica Ortodoxa Rusa, pe Valeriu Gafencu, daca asa cum se zvoneste, este manipulata politic, pentru a da un impuls miscarii anti-occidentale din Romania, cu alte cuvinte, scoate cartofii din foc cu mana altuia.

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Domnule administrator! Uitați-vă la această capră cum înjură un Sfânt ! Această jignire mârșavă încalcă vădit punctul numărul 12. (Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa.) al regulilor de întrebuințare a forumului !

E strigător la cer cum își poate cineva permite să zică un asemenea lucru !

Ai idei New Age, ecumeniste, smintite, împrăștii minciuni, defăimezi Sfinții ! E același lucru ca și când ai zice că „Sfântul Ioan de Kronstadt avea coarne”. Poate cineva să zică așa ceva ?? Nu, pentru că este hulă împotriva Duhului Sfânt!

Să îți fie rușine! Dumnezeu să îți dea o palmă peste conștiință ca să te îndrepți din erezia ta acolo unde trebuie ! (la dreapta credință)
Esti unul din cele mai bune exemple ale tragicei confuzii intre ML si ortodoxie si de ce, asa cum ziceam mai sus, nu va fi canonizat nici un membru al ML de catre BOR.

Ar fi practic un atentat la integritatea Bisericii, dat fiind ca asa cum se vede simpatizantii ML vor sa-si duca rafuielile politice taman in mijlocul Bisericii.

Asa cum se vede din atitudinea matale, sunt violenti, fara scrupule si vor calca in picioare pe oricine indrazneste sa nu fie de acord cu pozitia lor.

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Behăie atunci împotriva lui Dumnezeu. Striga în gura mare „Doamne, eu Îți urăsc Sfinții și arunc cu fecale în numele lor!”
Tragic ca nu-ti dai seama, dar tocmai tu esti cel care face asta, coborand sfintenia la nivelul unei miscari politice care a comis fapte destul de reprobabile.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42