Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.07.2009, 11:23:46
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de padurariucristi Vezi mesajul
Windorin,cine esti tu sa spui ca cei ce-si parasesc tara sunt lasi?Daca nu erau acei oameni, care cunosc foarte bine credinta,eu eram si acum pe niste valuri uriase.Daca ei gandeau ca si tine ,si nu mai veneau pe alte meleaguri,toti eram pierduti.Multi dintre noi s-au intors la credinta adevarata(caci multi dintre noi suntem crestini doar prin botez) prin ei.Sunt preoti care sunt printre noi.Eu nu-i consider lasi.Sunt ciobani care i-si strang turma,i-si aduna oile pierdute.Poate Dumnezeu,prin tainele numai de EL stiute,ne-a trimis sa mai afle si altii credinta adevarata.Am intalnit preot catolic care,vrand sa afle credinta cea adevarata,a gasit-o pe cea ortodoxa.Acum tine de ascultarea Muntelui Athos si este preot Ortodox. Acele persoane care ne-au intors de pe calea pierzarii tin sa te anunt ca au plecat din tara cu ascultare.Acum au inceput sa se intoarca in tara tot cu ascultare.IARTA-MA de te-au jignit cuvintele mele.(Ionela)
Stai linistis, frate cristi. Nu s'a inteles intru toate cele scrise de mine. Recititi mesajele anterioare mesajului meu.

[COLOR=darkred]Sunt lasi cei care pleaca din tara pentru ca s'au saturat de cei de aici[/COLOR], pentru ca li s'a facut scarba de romanii de azi ori alte asemenea motive. A pleca din tara pentru a munci sa'ti intretii familia, pri spre a propovadui unor crestini cele ale lui Dumnezeu, ori alt motiv curat, este binecuvantat de Dumnezeu, multi dintre acestia putand fi numiti chiar martiri.

[COLOR=darkred]Este esential motivul plecarii[/COLOR]. Dumnezeu la motivul si intentia faptelor noastre va lua seama. Nu vom fi intrebati "daca" am plecat sau nu, ci "de ce" am plecat.

Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nu mai cred in Dumnezeu bubulyna Generalitati 11 08.03.2010 10:04:35
Asa cred io! consuela Generalitati 22 05.06.2007 16:01:03