![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite Cristi 60K in Piata Constitutiei (care e mult mai mare), la Robbie Williams.
Deci ori romanii sunt blatisti si au fost pe putin un sfert de milion la concert, ori televiziunile astea sau ma rog, aia care le dau cifre, au un interes sa spuna ca in piata sunt mai multi oameni decat sunt in realitate. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
:)
[IMG] ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
care vreti sa dati lovitura de stat, care nu va convine ca la 11 Decembrie adevaratul poporul roman, si-a spus cuvantul ![]() Last edited by Copacel; 06.02.2017 at 07:39:29. |
|
||||
|
||||
![]()
Hai băieți, luați o pauza, respirați și spuneți după mine:
Cea mai mare manifestatie populara din istoria României, împotriva lui Dragnea si a ciumei roșii. Nu ne place, nu ne convine, ni se pare ca e un vis urat, dar asta e, e realitatea. Sute de mii de oameni stau în strada, în mei toate orașele tarii, și în multe ale lumii, de la Munchen pana la Tokio. Asta e, nu ne place, nu ne convine, am vrea sa fie un vis urat, dar e o realitate. Grindeanu a abrogat ordonanta, judecata corupților merge înainte, nu ne place, asta e. Avem vise umede, ne imaginam milioane de susținători ai infractorilor, în strada, dar nu sunt decat 1500. Asta e, e un fapt. Groaznic, neplăcut, dar asta e. Ne facem datoria, aruncam cu laturi, dar nu ne mai crede nimeni, nici pe noi, nici pe infractorul Dragnea, asta e, ne-am făcut datoria fata de partid.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i mai mare bre decat alea pe care le facea Ceausescu ca sa condamne imperialismul. Asta daca vorbim despre "miting de protest".
Daca vorbim despre manifestare populara, a facut Ilici un miting in 1990 in Bucuresti la care au participat si simpatizantii aia 2-3 ai partidelor istorice, nu doar fesenistii. Voi habar nu aveti ce vorbiti. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
E o concluzie cam forțată, zic eu; reducționistă, fără nuanțe. Am niște preferințe, nu idoli. Dar bine că Dumnezeu nu judecă în alb și negru, deși e adevărat că o limita între rău și bun va fi clară și imposibil de trecut.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar nici ție să nu-ți fie cu supărare, la stil aduci adesea cu el în sensul ăsta. :)
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 06.02.2017 at 09:00:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai Adrian are macar talent literar. E posibil sa ia Nobelul inaintea poetului nepereche. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Dacă cineva ar vrea să fie obiectiv n-ar fi prea greu să calculeze cu destulă precizie câți oameni sunt acolo. Sunt imagini clare, din drone, din care se poate afla densitatea medie pe mp, iar aria o poate calcula și un elev de clasa a 8-a.