![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La fel și cu Teoria Evoluției pentru tine, ai o idee cam cum crezi tu că funcționează dar refuzi să citești o carte în care ți se explică cu adevărat, preferi site-uri și articole la nimereală care nici măcar nu atinge suprafața noțiunii.
|
||||
|
||||
![]()
Conform dictonului iubit și folosit de știință "o poză face cât o mie de cuvinte", un mic experiment, ceva, care să dovedească teoria?
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar se întâmplă exact cum am fost avertizat. Cum nu aveți niște răspunsuri logice, vă eschivați corectându-i pe cei care nu folosesc corect "terminologia" evoluționistă, de parcă ar fi asta nu știu ce mare greșeală din partea noastră. Nu e cine știe ce "greșeală", pentru că evoluția în sine e o greșeală. Am citit și cărți evoluționiste, dar recunosc, nu m-a "atras" să-mi umplu biblioteca cu ele. Ar trebui să o fac? Cât știu despre ea mi-e de ajuns să-i înțeleg inepțiile. Dar repet, aștept răspunsuri, nu eschivări. Last edited by Teonymus; 01.12.2013 at 20:22:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum vă explicați atunci că orice stat civilizat, indiferent de religie, a renunțat la munca neîntreruptă și a adoptat modelul iudeo-creștin al zilei libere? Pe lângă cea religioasă, ziua de odihnă are și o latură psihologică datorită căreia aceștia au adoptat-o. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mai știi, poate lor nu li se pare aiurea. Dar ca să fie și ei mulțumiți, din partea mea au "libertatea" asta de a mă "corecta" la nivel mental în ceea ce privește terminologia folosită în acest domeniu, numai să-mi răspundă la aceste întrebări.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe cand, supranaturalul, prin definitie, are limite mult mai largi. :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In agricultura, cel putin cea de subzistenta, nici acum nu este de 8 ore practic iar daca n-ar fi presiuni din partea modelului crestin, n-ar exista nici a 7a zi de odihna pe saptamna. Inca o data, fiziologia umana a functionat ce secole, milenii chiar, fara zi de odihna asa cum a functionat cu mai mult de 8ore de munca pe zi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|