![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar pentru tine care esti praf la inginerie si la teologie, poate sa fie tata lor.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 20.11.2013 at 22:37:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parintele Paisie Aghioritatul nu o avut nimic cu cipurile, ci cu codul de bare si cartela magnetica care pentru voi sunt ok. Lavrentie de Cernigov n-a avut cu nimic de a face iarasi cu povesta cu cipurile. Parintelui Adrian Fageteanu nu stiu ce i-ati bagat in cap despre cipuri ca tare ma indoiesc sa fi stat el pe Internet sa se informeze ce si cum. etc.
|
|||
|
|||
![]()
Probabil nu faci diferenta intre incurajare si descurajare.
Citat:
Nu. Atunci? Citat:
Citat:
Astept sa-mi demonstrezi si tu ca cei care sunt impotriva sectarilor astia, sunt si ei o secta. Cu argumente. Ca de obicei, perspectiva, pardon, sa nu exageram, punctul tau de vedere se limiteaza la ecumenism.
|
|||
|
|||
![]()
Ma refeream la atacarea duhovnicilor.
Citat:
La fel, ma refer la reactia exagerata. Daca omul nu vrea sa se mai uite la televizor nu inseamna ca e sectar, nici macar nu e pacat. De asta spun ca e o reactie exagerata, despre un lucru fara mare importanta. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa refuzi cipurile mi se pare chiar o atitudine sanatoasa, demna de un om liber. Cei care vor cipuri sa-si bage si in fund si sa-i lase pe ceilalti in pace. E dreptul fiecaruia sa renunte sau nu la diferite libertati pentru a folosi avantajele tehnologiei, sa-i primeasca sau nu in viata lui pe unii care vor sa-i controleze viata.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai sa fie! Ce somitate se afla printre noi si, din nesimtire, nu-i recunoastem meritele! |
|
|||
|
|||
![]()
De ce crezi ca cipurile ca cipurile sunt exact ce le lipseste crestinilor? Din iubire fata de crestini, fireste! Vezi ca ti se vad copitele, vorba cuiva!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Saracii oameni care au in CNP pe uneva nr 666 sau locuiesc la numarul 666 (de exemplu camera de hotel) sau i s-a nimerit un numar de ordine 666, e lepadat de Dumnezeu, adica, mai exact, unii ca cei anti cip, anti cod de bare, anti n chestii, il considera lepadat, desi saracu poate fi mai credincios decat cei care il considera asa. Si chiar daca nu e, garantez ca nu e din cauza numraului. Apropo, numarul asta, 666, ca si alte numere de altfel, apare foarte mult in stiintele oculte, in numerologie mai ales. Eu stiam ca un crestin, mai ales crestin ortodox, nu se ocupa cu asa ceva, in sensul ca numerologia, la fel a si elelalte stiinte oculte sau cum or fi ele numite acum, sunt pure erezii. Atunci cum de credeti atat de mult in numarul asta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar in momentul in care atitudinea asta impopotonata cu multa ingnoranta teologica si insotita de atitudini sectare incearca sa o bage pe gat altora ca fiind adevarata ortodoxie si cei car nu o urmeaza ignoranti, falsi ortodocsi, si mai stiu ce epitete tipic atitudinii sectare, atunci avem o problema, eu cel putin ii vad ca fiind o problema si inca una serioasa. Si chiar si cum ei zic, cand vezi ca exista sminteala, nu trebuie sa intorci spatele si sa taci ca deh, e o chestiune cvasi-inofensiva cum zice, impotriva oricaror evidente, tovarasul catalin ca pentru el, pana la ecumenism, orice sminteala este tolerabila iar daca cipofobii nostri urca (tot partial si ipocrit) in barca anti-ecumenismului, sunt chiar oameni de treaba asemena lui Vladuca care atat timp cat a scos niste fitzuici creationiste, are liber sa omoare copiii ortodocsilor indoctrinand parintii cu logica sectara despre vaccinare si chiar asistenta medicala in general.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 21.11.2013 at 12:08:44. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|