![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Cat despre prizonieratul in propriul trup, haha, repet o vorba a Parintelui Coman din amfiteatru, catre o feminista stupida: "sunteti libere sa va faceti si voi o republica monahala. De ce n-o faceti? Ca noi am facut-o. De ce? Pentru ca nu puteti, de-aia. Nu puteti trai fara noi. Pe cand noi putem fara voi." Asadar, sa lasam grabnic trimiterile cu sageti spre sexul opus, ca eu nu am o problema cu conditia mea de barbat. Inteleg ca tu ai, si inca una mare, dar nu voiesc sa spun vorbe rele despre femei, pe care le ador (exceptind feministele, pe care le detest, iar uneori resusesc sa le si depling, dar foarte rar si putin), cata vreme Una dintre femei este Omul cel mai aproape de Sfanta Treime in Ceruri. Last edited by ioan cezar; 18.08.2012 at 00:11:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunteti varza :)
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiti cum functioneaza creierul masculin care iubeste ierarhizarea si competitia? Faptul ca femeile nu isi fac monarhii arata simplul fapt ca nu au nevoie de nici o monarhie si ierarhie, creierul lor functioneaza pe alte principii. Nu ati studiat asta la psihologie? Si nu ati studiat nicaieri ca barbatii sunt cu fanteziile de care vorbiti, nu femeile? Deci comparatiile dvs. s-or fi aplicand ele la unii baieti, pe mine insa ma lasa cam indiferenta. Si ma gandesc ca poate mai citesc si copii pe aici, cred ca-i bine sa nu fie impinsi sa amestece lucrurile asa cum o faceti dvs... PS Parintele cu pricina o fi astazi in cartea recordurilor: primul om nascut din barbat si cu samanta doar de barbat, alaptat si crescut doar de barbati, dovada vie si evidenta ca barbatii nu au nevoie de femei, ce sa faca cu ele? Le fac asa un favor ca le lasa si pe ele in viata si le dau firimiturile ce cad de la masa lor bogata... Last edited by Tartaruga; 18.08.2012 at 00:43:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ori cat am plange noi pe cineva si l-am considera cazut, doar Dumnezeuul cerului si al pamantului este ultimul care il abandoneaza . Deci,sa nu ajungem sa ne punem impotriva lui Dumnezeu prigonind pe cel pentru care Fiul Omului va veni sa ceara socoteala. Toti vom ajunge la credinta mai greu sau mai usor, dar sa nu uitam niciodata ca fratele noastru,cel ce se zbate linga noi ,parcurge exact acelasi drum ca si noi ,sufera aceleasi prigoniri interioare si exterioare . Si singura mangaiere ape acest drum este Fiul Omului,asta daca nu vrem sa luam arvuna Imparatiei ,si sa fim chiar noi mangaiere aproapelui :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este confirmarea a ceea ce am zis deseori: Domnul a vorbit in parabole pentru ca dezlegarea sa o gaseasca fiecare in el insusi dupa masura iubirii sale :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi suntem doar mici copii in abecedarul iubirii |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din cate vad, nu accepti. E in regula, eu ma limitez la a propune, nu tin sa iti impun ceea ce este strigator la cer de adevarat, dealtfel. E neplacut insa cand vad cum rastalmacesti si sucesti vorbele... Precum faci cu toate, nu-i asa? Ca sa-ti pice, copil lipsit de intelegeri, precum iti face placere la micile umflaturi ale egoului. Narcisismul lezat si toate ale lui. Cat priveste fanteziile si fantasmele, iti propun sa nu mai incerci sa vinzi castraveti gradinarului. Poate ai remarcat, printre altele, ca in postarile unde ai facut precizari legate de domeniul tau profesional m-am abtinut sa intervin. Desi am remarcat, in treacat, cateva mici locuri discutabile. Eu am putut sa fac asta, sa ma abtin, tu de ce nu poti? Nu poti, din acelasi motiv, probabil, pentru care exista o singura republica monahala pe Terra. Unde traiesc exclusiv barbati. Binecuvantata si ocrotita, insa, de O Femeie Lucida. Tocmai de aici, din Cunoasterea Ei vine si binecuvantarea. Pentru ca stie bine cum stau lucrurile pe pamant... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Venirea lui Mesia (Isus Cristos) | Alin27 | Din Noul Testament | 23 | 23.12.2010 17:25:14 |
Numele Fiului lui Dumnezeu | Florin-Ionut | Generalitati | 11 | 02.04.2010 12:41:10 |
In Numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin. | adi_cambir | Preotul | 13 | 04.06.2009 18:04:58 |
Despre venirea Domnului | strajeru | Secte si culte | 4 | 24.04.2008 15:44:01 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
|