Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.05.2012, 20:22:06
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
O denumire fistichie pentru un pretins marker care face parte din numar si cu care indoaie moneda inainte de a o pune la ala in palma.
Cauta pe youtube sa vezi clar momentul in care ala indoie moneda cu markeru'.

Il cumperi de aici, ieftin nu gluma, daca poti castiga 120.000euro cu el (numai in Romania )
http://www.iluzionist-shop.ro/ro/qua...-t-sheets.html
Am vazut de unde poate fi cumparat,a mai postat cineva linkul. Dar tot nu inteleg ce e si cum functioneaza. Aia au pretentia sa li se dea 1200 ron pe el fara ca macar sa explice ce e si cum se utilizeaza? am inteles ca indoaie monede,insa si eu le pot indoi in menghina,cu ciocanul etc. Chiar nu imi explic cum poate functiona. Daca e ceva cu adevarat impresionant chiar as cumpara unul. Iesi prin oras si faci pariu cu diverse persoane pe 10 ron ca ii indoi o moneda din buzunarul sau. In cateva ore recuperezi banii,e simplu. Insa trebuie sa fie ceva la mijloc. Cum arata chestia aia,cum se foloseste etc.? Asa cum sa cumpar un produs despre care nu stiu nimic??
Reply With Quote
Vechi 15.05.2012, 21:13:33
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
O mică corecție: nu este doar semifinalist, este chiar marele câștigător.

În fapt, nu este vorba despre nicio implicație supranaturală, paranormală etc.

Este un simplu "stage magician", de gen Blaine, Copperfield sau Houdini.

Pentru cei care consideră că nu există "explicație logică": câteva trucuri din astea știu și eu, învățate în general în serile petrecute pe la cabane, în tinerețe, când băteam munții.

Cu unul dintre ele, am ținut un grup de vreo zece oameni treji până la orele dimineții, pentru că o parte din ei nu descopereau "șmecheria" și se încăpățânau să nu se culce până nu se prind, iar eu mă încăpățânam să nu le dezvălui secretul.

De la coduri simple sau complexe, bazate pe trigonometrie, până la hipnoză, geomagnetism, capacități intelectuale supradezvoltate, specifice autiștilor și numărătorilor de cărți, pe toate au ajuns să le propună ca explicație. Sunt convins că dacă ar fi fost oameni religioși printre ei, măcar unul s-ar fi găsit să mă acuze de vrăjitorie.

Și, în mod invariabil, când descopereau secretul - unii dintre ei, după ore de încercări -, izbucneau în râs, și nu le venea să creadă cât de simplu, de banal și de logic este.
nu e chiar asa. Uita-te la Chriss Angel. Toate "smecheriile" lui sunt reale. Tu cum le comentezi?
Reply With Quote
Vechi 15.05.2012, 22:23:28
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Care truc al lui Chriss Angel ti se pare real? Te pot lamuri daca ai vren dubiu
Reply With Quote
Vechi 15.05.2012, 23:44:07
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Citat:
Hipnoza nu cred ca tine de paranormal.
daca nu tine de paranormal oricum tine de satanism,pt ca cel hipnotizat e sub influenta hipnotizatorului,isi pierde controlul,vointa.si cine vrea sa fim controlati,dominati daca nu diavolul.

cei care practica hipnoza,sugestii,control psihic de orice forma,magie ,vrajitorie,ocultism sunt in legatura cu fortele demonice din lumea vazduhului,Dumnezeu ne vrea liberi,diavolul si satanistii de pe pamant vor sa ne controleze sub orice chip.

lasand-ul la o parte pe Gog asta.... in ultima vreme(din pacate) cred ca multi folosesc o anumita forma de control pshic,fosti comunisti,securisti (normal ca nu toti) chiar si tineret mult (secta satanica MISA si alti satanisti).
Reply With Quote
Vechi 15.05.2012, 23:48:54
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
nu e chiar asa. Uita-te la Chriss Angel. Toate "smecheriile" lui sunt reale. Tu cum le comentezi?
nici una nu e reala toate sunt trucate,desi s-ar putea sa foloseasca si anumite forme de magie-..

cand merge pe apa de fapt e o iluzie pt ca el merge pe o sticla transparenta foarte rezistenta care e prinsa de la un capat al celuilalt al bazinului...
samd am vazut eu un dvd cu Chriss Angel in care explica toate trucurile lui care sunt doar smecherii care necesita multa pregatire,costumatie specifica,conteaza din ce unghi se filmeaza...
Reply With Quote
Vechi 16.05.2012, 00:28:35
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
daca nu tine de paranormal oricum tine de satanism,pt ca cel hipnotizat e sub influenta hipnotizatorului,isi pierde controlul,vointa.si cine vrea sa fim controlati,dominati daca nu diavolul.
Ar trebui sa mai citesti despre hipnoza, "logica" de mai sus nu tine loc de informare.
Reply With Quote
Vechi 16.05.2012, 00:40:12
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Am vazut de unde poate fi cumparat,a mai postat cineva linkul. Dar tot nu inteleg ce e si cum functioneaza. Aia au pretentia sa li se dea 1200 ron pe el fara ca macar sa explice ce e si cum se utilizeaza? am inteles ca indoaie monede,insa si eu le pot indoi in menghina,cu ciocanul etc. Chiar nu imi explic cum poate functiona. Daca e ceva cu adevarat impresionant chiar as cumpara unul. Iesi prin oras si faci pariu cu diverse persoane pe 10 ron ca ii indoi o moneda din buzunarul sau. In cateva ore recuperezi banii,e simplu. Insa trebuie sa fie ceva la mijloc. Cum arata chestia aia,cum se foloseste etc.? Asa cum sa cumpar un produs despre care nu stiu nimic??
Impresionant este dupa cum vezi din videoclipuri.
Dar nu doar scula trebuie sa fie impresionanta ci tot actul in sine pentru a nu da de banuit.

Daca ar fi sa dea modul de functionare a fiecarui articol de magie, nu le-ar mai cumpara nimeni ca n-ar avea ce face cu ele, toata lumea ar sti ce si cum ..

Citez dintr-o discutie de specialitate intre profesionisti:

"The Quantum Bender 2.0 is between $549 and $599 depending where you pick it up from. WOW, that's some cash!! But I have to say that it priced perfectly as it is leap years ahead of the others. And it keeps 12yr olds with an allowance from picking it up and showing all their friends how it works and then posting it on youtube.com. A lot of top professionals use the Quantum Bender and it's for a good reason. IT'S THE BEST!!"

Deci daca activiezi in domeniu..cumpara-l mai ales daca esti sigur ca iti scoti banii cum zici.. :)

P.S: Eu stiu cum functioneaza, dar nu zic.

Last edited by AlinB; 16.05.2012 at 00:44:51.
Reply With Quote
Vechi 16.05.2012, 01:07:49
Banned

Implicit

Citat:
Ar trebui sa mai citesti despre hipnoza, "logica" de mai sus nu tine loc de informare.
eu nu ma refeream la hipnoza medicala,clinica,etica.. ci la cea oculta,magica,in care sugestiile sunt folosite pt a te controla,manipula

si oricum eu nu m-as lasa hinotizat nici de un medic,psiholog etc
Reply With Quote
Vechi 16.05.2012, 17:47:09
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
eu nu ma refeream la hipnoza medicala,clinica,etica.. ci la cea oculta,magica,in care sugestiile sunt folosite pt a te controla,manipula

Nici eu..desi as fi curios daca chiar functioneaza.. :)

Nu exista hipnoza de doua feluri, doar modul in care este folosita difera.

Dar daca stai sa te gandesti bine, sugestii primim tot timpul de la cel rau, dar controlul tot il avem, este "hipnoza" si pierdem treptat din libertatea noastra doar cand urmam acele sugestii.
Reply With Quote
Vechi 16.05.2012, 19:06:50
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
eu nu ma refeream la hipnoza medicala,clinica,etica.. ci la cea oculta,magica,in care sugestiile sunt folosite pt a te controla,manipula.
Cum spune si Alin, nu exista hipnoza rea si buna, e acelasi lucru ca si magia alba si neagra. Ambele sunt la fel de rele.
Cititi si sursele ortodoxe, niciunde nu o sa vedeti ca hipnoza ar fi buna. Dar chiar si medicii si-au dat seama ca e ceva in neregula, am mai scris in alt mesaj. In SUA a fost un scandal pentur ca subiectii spuneau sub hipnoza ca au fost molestati sexual de parinti, pana la urma s-a dovedit ca e fals, de fapt vorbeau ingerii cazuti. La fel cu povestirea vietilor anterioare sub hipnoza.
De exemplu iata ce spune Par. Arsenie Papacioc:
"- Hipnoza are implicatii duhovnicesti, atât celui căruia i se face, cât si asupra celui care o practică?
- Este o lucrare drăcească, nu este o lucrare binecuvântată de Biserică! Sunt suflete slabe care cad."

Un articol mai amplu: http://proortodoxia.wordpress.com/20...ta-a-hipnozei/
Si in cartea despre Cuv. Paisie Aghioritul scrie despre hipnoza.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42