![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Care truc al lui Chriss Angel ti se pare real? Te pot lamuri daca ai vren dubiu ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
daca nu tine de paranormal oricum tine de satanism,pt ca cel hipnotizat e sub influenta hipnotizatorului,isi pierde controlul,vointa.si cine vrea sa fim controlati,dominati daca nu diavolul.
cei care practica hipnoza,sugestii,control psihic de orice forma,magie ,vrajitorie,ocultism sunt in legatura cu fortele demonice din lumea vazduhului,Dumnezeu ne vrea liberi,diavolul si satanistii de pe pamant vor sa ne controleze sub orice chip. lasand-ul la o parte pe Gog asta.... in ultima vreme(din pacate) cred ca multi folosesc o anumita forma de control pshic,fosti comunisti,securisti (normal ca nu toti) chiar si tineret mult (secta satanica MISA si alti satanisti). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cand merge pe apa de fapt e o iluzie pt ca el merge pe o sticla transparenta foarte rezistenta care e prinsa de la un capat al celuilalt al bazinului... samd am vazut eu un dvd cu Chriss Angel in care explica toate trucurile lui care sunt doar smecherii care necesita multa pregatire,costumatie specifica,conteaza din ce unghi se filmeaza... |
|
|||
|
|||
![]()
Ar trebui sa mai citesti despre hipnoza, "logica" de mai sus nu tine loc de informare.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nu doar scula trebuie sa fie impresionanta ci tot actul in sine pentru a nu da de banuit. Daca ar fi sa dea modul de functionare a fiecarui articol de magie, nu le-ar mai cumpara nimeni ca n-ar avea ce face cu ele, toata lumea ar sti ce si cum .. ![]() Citez dintr-o discutie de specialitate intre profesionisti: "The Quantum Bender 2.0 is between $549 and $599 depending where you pick it up from. WOW, that's some cash!! But I have to say that it priced perfectly as it is leap years ahead of the others. And it keeps 12yr olds with an allowance from picking it up and showing all their friends how it works and then posting it on youtube.com. A lot of top professionals use the Quantum Bender and it's for a good reason. IT'S THE BEST!!" Deci daca activiezi in domeniu..cumpara-l mai ales daca esti sigur ca iti scoti banii cum zici.. :) P.S: Eu stiu cum functioneaza, dar nu zic. ![]() Last edited by AlinB; 16.05.2012 at 00:44:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si oricum eu nu m-as lasa hinotizat nici de un medic,psiholog etc |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu exista hipnoza de doua feluri, doar modul in care este folosita difera. Dar daca stai sa te gandesti bine, sugestii primim tot timpul de la cel rau, dar controlul tot il avem, este "hipnoza" si pierdem treptat din libertatea noastra doar cand urmam acele sugestii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cititi si sursele ortodoxe, niciunde nu o sa vedeti ca hipnoza ar fi buna. Dar chiar si medicii si-au dat seama ca e ceva in neregula, am mai scris in alt mesaj. In SUA a fost un scandal pentur ca subiectii spuneau sub hipnoza ca au fost molestati sexual de parinti, pana la urma s-a dovedit ca e fals, de fapt vorbeau ingerii cazuti. La fel cu povestirea vietilor anterioare sub hipnoza. De exemplu iata ce spune Par. Arsenie Papacioc: "- Hipnoza are implicatii duhovnicesti, atât celui căruia i se face, cât si asupra celui care o practică? - Este o lucrare drăcească, nu este o lucrare binecuvântată de Biserică! Sunt suflete slabe care cad." Un articol mai amplu: http://proortodoxia.wordpress.com/20...ta-a-hipnozei/ Si in cartea despre Cuv. Paisie Aghioritul scrie despre hipnoza. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|