![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Catolicii, protestantii: Ne primesc la ei in Italia, Spania, Franta, Germania etc cu bratele deschise si nu ne judeca desi multi dintre ai nostrii se duc acolo cu alte ginduri decit cele de a munci. Ne ofera burse din banii lor pentru a ne putea ridica nivelul de intelegere si pentru a ne civiliza Pleaca in grupuri in cele mai fierbinti locuri de pe glob pentru a: sapa fintini la saraci care nu au de nicunele vaccina copiii de cele mai ingrozitoare boli legana copiii abandonati, orfani care se sting cu sutele de mii fara dragoste umana ii invata cum sa cultive pamintul mai eficient si sa se hraneasca din ce produc Le construiesc scoli, spitale Au grija de categoria cea mai defavorizata - fetele - care nu aveau dreptul la educatie Ii ajuta imediat in cazuri de calamitati naturale Ii viziteaza pe cei din inchisori si le trimit pachete si cite si mai cite... ASTA este credinta, si crestinism, asta este rugaciunea!...pe care tu cu dispret o numesti apostazie..in locul tau as mai reflecta putin! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar despre apostazia atat a vesticilor, cat si a americilor, nu am spus eu asta. Sunt prea mica, sa imi pot da cu parerea in aceasta privinta. Dar pot sa sun : omul face altuia bine, ca sa ii fie si lui si mai bine. Atat. |
|
||||
|
||||
![]()
Fereasca Dumnezeu ! Asta mai lipsea, ca încolo le aveam pe toate ...
Oare nu ne ajung celelalte belele ale timpurilor noastre ?! Iar daca a vazut cineva asa ceva prin alte parti, acela s-a înselat: ori nu era vorba de Biserica, ori acele femei erau deghizate în preot, ca de har nu putea fi vorba. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce esti mai cinstita decat heruvimii si mai marita fara de asemanare decat serafimii,care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul ai nascut,pe tine cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu te marim. Nici Ea nu a fost Episcop sau Preot,si nici o femeie de atunci pana acum,pentru ca asa a fost lasat,caliatea de preot numai barbatul poate sa o indeplineasca,si asta nefiind dupa vrednicie ci dupa natura ..... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista atata manipulare in lume: am vazut de curand un film despre manipulare; s-a ajuns atat de departe, incat oamenii pot schimba inclinatia sexuala la alti oameni, printre altele. Sa nu ne miram, deci, ca femeia nu isi mai cunoaste locul, ceea ce ma face sa simt o mare parere de rau pentru aceasta. |
|
|||
|
|||
![]()
Romancele cu asemenea "aspiratie" n-ar fi rau sa stea de vorba cu Maica Domnului in aceasta problema.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am urmarit acest topic si speram sa gasesc un raspuns oarecum documentat.Nu imi doresc preot femeie si nu vad ce importanta ar avea sexul acestuia atat timp cat e plin de har...Dar in afara de trimiteri mai mult mai putin tendentioase la o presupusa conditie inferioara a femeii pe mine nu m-a convins nimeni ca Domnul s-a pronuntat undeva ca "femeia nu poate fi preot".Cei mai multi dintre noi isi gasesc linistea si implinirea in credinta si e de inteles ca se simt amenintati cand idei ca aceasta par sa incerce a darama tot ceea ce am mostenit si cunoscut in ortodoxie dar putini au incercat a (si) explica cu blandete si intelepciune "de ce-ul" din titlu.Parca cei mai multi s-au napustit doar sa desfiinteze ideea fara a explica nimic...Doar pentru ca "asa s-a pomenit de la-nceput"...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
biblia spune ca, dupa nastere, femeia este necurata o perioada de timp,ca in perioada menstruatiei nu poate sa fie in apropierea lui dumnezeu(altar),ca femeia este facuta din barbat ca ajutor al acestuia si ca preotia a fost data de dumnezeu, barbatului,ca cel ce aduce jertfa(in VT)sa fie atent ca aceasta sa fie fara cusur.de aceea intreb:daca nu faci ceea ce-ti cere seful tau,ai sansa de a lucra in continuare sub comanda lui?concluzia la care ai ajuns, are la baza documente,marturii credibile?si aprepo, in rai a fost si barbat si femeie
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by cocacoc; 19.01.2011 at 20:12:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu ne iubeste pe toti.Mantuieste femei si barbati deopotriva.Doar oamenii pot fi misogini.
__________________________________________________ __________________________ Nu Te departa de la mine Doamne, si ajuta-mi, ca in toate sa fac voia Ta. |
![]() |
Tags |
din ospățul credinței |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul pentru femeile insarcinate | anculina | Postul | 202 | 27.04.2016 09:39:32 |
Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 20:02:26 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|