![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
cind se vor implini prorocirile scripturi cu referire la acest mare eveniment exceptie facind2012
|
|
|||
|
|||
![]()
dl IISUS spunea apostolilor:mi-a cerut satana sa va cearna.facea referire la om deci amu' ne cerne pe toti sa vada rabdarea lui IOV.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred cu tarie ca omul pagan care traieste drept si moral va avea un avantaj enorm fata de "crestinul" fatarnic stapanit de invidie si mandrie. Daca Dumnezeu ne va judeca dupa faptul ca ortodoxia va fi fost credinta dreapta si adevarata, atunci eu cred ca noi vom fi sub catolici si eretici in iad.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
"Intelege, o, suflete, ca veacul acesta se aseamana locului celui de lupta si balaurul cel tare intotdeauna se straduieste sa biruiasca. De oarecari se biruieste si se calca, iar pe oarecari ii biruieste si ii calca. De oarecari se surpa si se batjocoreste, iar pe oarecari el ii surpa si-i batjocoreste. Intelege ca unii adica prin inselarea lui se biruiesc, iar altii, prin lupta lui, se incununeaza; unii adica, prin amaraciunea lui, veselia vietii celei vesnice o dobandesc, iar altii, prin dulceata lui, amaraciunea muncii celei vesnice o afla; unii adica, prin desavarsita neagoniseala, cu lesnire pe dansul il biruiesc, iar pe altii, pentru infasurarea celor pamantesti, cu lesnire el ii biruieste. Celor ce-L doresc adica pe Dumnezeu din tot sufletul lor, razboiul sau ca un nimic se socoteste, iar celor ce doresc lumea, razboiul sau greu si nesuferit le este." (Sfantul Efrem Sirul)
"Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) Last edited by windorin; 27.05.2010 at 16:14:03. |
|
|||
|
|||
![]()
provoci sminteala si indepartezi de la credinta cu intrebarile astea.. Dumnezeu e iubire.. IUBIRE IUBIRE! diavolul vrea sa fie asa cum e.. e liber.. si ne ajuta pe noi.. fara el nu am putea sa inaintam ci am ramane pe loc.. el genereaza focul care ne face diamante.. ridica ispita si cine se va mantui? a spus un sfant parintele papacioc a spus " ce ne facem fara draci".. avem nevoie de ei.. Dumnezeu foloseste ce ne pare noua rau pe moment ca sa ne mantuiasca si ca sa crestem in smerenie si sa ne vedem golatatea ca sa putem sa devenim vasuri lucide ale Duhului Sfant..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
te doare capul nu alta..mai oameni buni .. vad ca sunteti atrasi de cuvantul crestin ortodox? de ce va faceti de ras? a-ti citit numai brosuri sectante legate de preoti si de icoane si credeti ca aveti idee de ce e ortodoxia.. s-a gasit aici o.. hai sa o numim curioasa fata ca sa intrebe ea ce nu a intrebat nimeni dupa varsta de 3 anisori cand printr-un gand simplu ca Dumnezeu e iubire deci nu doreste raul sau moartea cuiva, rezolva orice gand de acest gen.. si a intrebat ea.. vrand sa dea vina pe Dumnezeu pentru ca vezi Doamne suferim.. ce parsiv! si apoi cu ironie continua.. si cand va veni dom-le Iisus asta? ce face? nu vede? ca s-a plictisit cucoana de atata iubire cata a emanat..:) mai e un andreicozia pe aici cu o cultura ortodoxa nula si cu aceleasi indreptatiri.. ca Dumnezeu e departe.. ca nu-i pasa de noi.. ca sa mancam si sa bem ca-i in zadar.. ca uite cum moare lumea de foame.. mai andrei.. ooof oof oof.. ultima oara iti spun! suferinta mantuieste!!! cel mai bun lucru care ti s-are putea intampla pe lumea asta ia ghici care e? sa-ti vezi neputinta ! si cum ne ajuta Dumnezeu sa o vedem? de ce tre sa o vedem? ca sa putem sa primim darurile adevarate nu astea trecatoare.. de astea ne scapa El prin cate o durere.. ca de ne-ar da fara sa ne cunoastem, adica inainte de suferinta vreun dar adevarat cum stie El sa dea, atunci ne-am mandri si ne-am rani cu ceea ce El ne-ar darui.. nu ai idee tu cat de plin e raiul de bolnavi de cancer si de copii morti de foame!!! da judeci aiurea dupa cum te indeamna stomacul..
iertare la toate si pentru toate! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a vrut Domnul sa-l omoare pe Moise? | lorena29 | Generalitati | 3 | 23.05.2012 14:43:09 |
Egalitatea intre Dumnezeu si diavol . | Templier Knight | Generalitati | 10 | 13.02.2012 20:47:59 |
Diavol schiop | idealist | Exorcismul | 13 | 09.10.2010 19:50:45 |
|